Skip to content
Upcoming

Karhu dropt opnieuw een Premium Sneaker Pack!

24 februari 2021 18:33
Karhu dropt opnieuw een Premium Sneaker Pack!

Het Finse merk Karhu dropt op 26 februari 2021 een nieuwe pack sneakers. In dit pack zitten de Fusion 2.0 en Aria 95 modellen die bekend staan om hun premium kwaliteit. Karhu begon als sportmerk en focuste zich op hardloopschoenen. De afgelopen jaren zijn de lifestyle modellen flink gestegen in populariteit. Bekijk de nieuwste Karhu modellen hieronder!

Karhu sneakers
Images by Karhu

Karhu Fusion 2.0

Karhu heeft twee nieuwe colorways voor de Fusion 2.0 ontworpen. De eerste colorway heeft de naam ‘Desert Sage’ gekregen wat niet gek is: het bovenste deel van de schoen heeft namelijk een groene salie kleur. Verder is er ook een warme grijstint gebruikt op het onderste deel van de upper. Om een frisse look te krijgen, is de zool wit gemaakt en zijn er oranje accenten gebruikt.

Karhu Fusion 2.0
Fusion 2.0

Karhu Fusion 2.0 'Desert Sage'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Voor de andere colorway ‘Walnut’ zijn er meer bruintinten gebruikt. De bruine rand boven de zool heeft een diepe bruine kleur gekregen. Om de schoen wat lichter te maken zijn er lichtroze en witte kleuren gebruikt. Daarnaast zit er een vrolijke fuchsia roze kleur op de kleine details van de sneaker.

Karhu Fusion
sneakers

Karhu Fusion 2.0 'Walnut'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95

Het tweede model dat ook zal releasen is de Aria 95. Eén van de colorways is de ‘Rainy Day’, de schoen heeft een donkerblauwe hak gekregen. Daarnaast is de rest van de schoen vrij licht gehouden door beige en bruine tinten te gebruiken. Ook dit design bevat weer speelse kleurrijke accenten. Zo is er een feloranje kleur op de zijkant, zool en tong te zien.

Karhu Aria 95
Karhu Aria 95

Karhu Aria 95 'Rainy Day'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De tweede colorway die zal releasen op het Aria 95 model is de ‘Vetiver’. De sneakers hebben een grijzige hak en neus gekregen. Hierdoor komt het gekleurde middeldeel goed naar voren. Verder is wederom de zool wit gekleurd, en dit keer ook de bovenste rand van de schoen.

Karhu Aria
Aria

Karhu Aria 95 'Vetiver'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Ben jij een echte Karhu fan geworden en kan je niet wachten op deze nieuwe releases? Houd dan de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor alle verkooppunten. De vier designs zullen beschikbaar zijn op 26 februari 2021!