Skip to content
Upcoming

Karhu dropt binnenkort het ‘Legend’ pack

30 september 2021 18:00
Karhu dropt binnenkort het ‘Legend’ pack

Karhu komt met een nieuw ‘Legend’ pack. Deze collectie bestaat uit verschillende sneakers en kleding items. Het pack zal op 1 oktober 2021 gereleased worden.

Karhu ‘Legend’ pack

Karhu viert in 2021 zijn 100-jarige bestaan en doet dit met het ‘Legend pack’. Dit nieuwe pack geeft een make-over aan verschillende sneakers van Karhu. Zo hebben de modellen ‘Aria 95’, ‘Legacy 96’ en de ‘Synchron Classic’ een nieuwe colorway gekregen. Ook heeft Karhu verschillende shirts en truien nieuwe designs gegeven.

Karhu Legend Pack
De drie colorways van de Karhu sneakers

Karhu heeft afgelopen jaar al meerdere packs gereleased. In september 2021 kwam het Finse merk al met de gelijknamige ‘Legend’ collectie waarin drie sneakers uitgebracht werden. Ook wordt op 1 oktober 2021 het ‘Ursa Minor’ pack gereleased waarin de ‘Aria 95’ en ‘Fusion 2.0’ nieuwe colorways hebben gekregen.

In het nieuwe ‘Legend’ pack komen er dit keer niet alleen sneakers uit, maar komt het merk ook met verschillende kleding items. Op verschillende truien, shirts en sokken komt het iconische beren logo terug. Dit logo staat voor het Finse woord ‘Karhu’, wat beer betekend.

Karhu ‘Legend’ sneakers

Karhu Aria 95 India Ink/ Trooper

In het ‘Legend’ pack krijgen drie Karhu modellen nieuwe designs. De eerste in dit rijtje is de ‘Aria 95’. Dit sportieve model heeft een donkerblauw met groene colorway gekregen. Het model combineert meerdere materialen zoals textiel en suède. De tong van de sneaker zit vast aan de sockliner van het model waardoor je voet als het waren omhelst wordt.

Karhu Legend pack Aria 95

Op het middenpaneel is het ‘M’ logo te zien. Dit staat voor het Finse woord ‘Mestari’, wat kampioen betekend. Ook op de tong is het Karhu logo te zien en op de binnenzool staat het beren logo.

Karhu Legend pack Aria 95
De Karhu Aria 95 India Ink/ Trooper kost €130.

Karhu Aria 95 'India Ink' - Legend

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 June Bug/ Jet Black

De ‘Legacy 96’ komt ook terug in het ‘Legend’ pack. Het model heeft een frisse colorway en combineert de kleuren wit, groen en zwart. De upper van de sneaker is witkleurig en contrasteert mooi met de donkergroene mudguards. De overlays aan de zijkant zijn van zwart leer, even als het ‘M’ logo op het middenpaneel. De sneaker heeft zalmkleurige details op de hiel en bij de eyestays.

Karhu Legend pack Legacy 96

De gespikkelde middenzool van de ‘Legacy 96’ geeft het model een speelse look. De sneaker bestaat uit een combinatie van mesh, suede en leer. De zool van de Karhu sneaker bevat Air Cushioning Technology wat het paartje erg comfortabel maakt.

Karhu Legend pack Legacy 96
De Karhu Legacy 96 June Bug/ Jet Black kost €125.

Karhu Legacy 96 'June Bug' - Legend

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Synchron Classic Dawn Blue/ Lily White

Het laatste paartje uit het ‘Legend’ pack is de ‘Synchron Classic’. Deze sneaker combineert verschillende pastelkleuren en bestaat uit een combinatie van mesh en suède. De kleuren zalm, groen en lichtgrijs wisselen elkaar af op het bovenwerk. Opvallend detail op de sneaker is de ‘verdwaalde’ veter dat naar de mudguard loopt.

Karhu Legend pack Synchron classic

Op het model is de kleur geel terug te vinden in het ‘M’ logo en in de witte veters zit een zalmroze streep. Het Karhu logo is terug te zien op de hiel, tong en de binnenzool. Op het label op de tong is de beer terug te zien en een korte quote over het merk.

Karhu Legend pack Synchron classic
De Karhu Synchron Classic Dawn Blue/ Lily White kost €130.

Karhu Synchron Classic 'Dawn Blue' - Legend

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Kleding items Karhu ‘Legend’ pack

Het ‘Legend’ pack heeft ook verschillende kleding items aan zijn collectie toegevoegd. Hieronder vallen verschillende sokkenparen met het logo van het merk en truien. Een opvallend item uit dit pack, is de ‘Uni Striped’ sweatshirt. Deze gestreepte trui komt in twee colorways en is geïnspireerd door het college sportkleding uit de jaren ’80.

Karhu Legend pack uni striped sweatshirt
De Karhu Uni Stripes sweatshirt €80
Karhu Legend pack uni striped
Karhu Legend pack uni striped sweatshirt

Naast het ‘Uni Striped’ sweatshirt, heeft het merk ook andere colorways aan hoodies gegeven. Op deze truien is het beren logo terug te vinden en halen ook deze items hun inspiratie uit de sportkleding uit de jaren ’80. De items hebben een beetje een oversized fit en komen in drie verschillende kleuren.

Karhu Legend Pack Team college
Team College Hoodie €90
Sport Bear logo Karhu hoodie
Sports Bear Logo hoodie €70

Naast het berenlogo is ook het ‘M’ logo afgedrukt op verschillende items. Daarnaast komt het pack met drie verschillende paar sokken. Deze delen alle drie het Karhu logo en komen in verschillende colorways uit.

Karhu Legend pack M symbol shirt
Karhu M Symbol shirt €50
Karhu Legend pack M symbol shirt
Karhu legend pack sports bear shirt
Helsinki Sport T-shirt €50
Karhu legend pack sports bear shirt
Karhu legend pack logo shirt
Basic Logo T-shirt €50
Karhu legend pack logo shirt
Karhu Legend pack sokken
Karhu Classic Logo sokken €15
Karhu Legend pack sokken
Tubular 87 sokken €15
Karhu Legend pack sokken
Terrycloth sokken €20

Het Karhu ‘Legend’ pack wordt op 1 oktober 2021 gereleased en is verkrijgbaar bij Karhu. Houd onze releasekalender in de gaten en mis geen enkele release. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates rondom jouw favoriete sneakers.