Skip to content
Upcoming

Karhu dropt binnenkort het ‘Colour of Mood’ pack

31 augustus 2020 18:30
Karhu dropt binnenkort het ‘Colour of Mood’ pack

In de aankomende week dropt het Finse Karhu een nieuw pack, genaamd ‘Colour of Mood’. Het pack is opgesteld uit drie verschillende modellen, namelijk de Synchron Classic, Fusion 2.0 en de Legacy 96. Lees verder voor meer informatie.

Karhu, wat in het Fins ‘beer’ betekent, is een toonaangevend hardloopmerk dat al 100 jaar lang technische hardloop- en outdoor uitrustingen levert. Met een authentiek heritage en een diepe verbinding met de buitenwereld volgt Karhu de Finse principes van eenvoud van design en hardlopen. Grote Finse hardlopers als Paavo Nurmi en vijfvoudige Boston marathon kampioenen droegen altijd Karhu schoenen. Tegenwoordig worden de sneakers en kleding van Karhu bij retailers verkocht over de gehele wereld.

Karhu ‘Colour of Mood’ Pack | Details

Op 22 september 2020 gaat het herfstseizoen van start. Dit betekent dat er kouder en natter weer aankomt. Karhu roept daarom gevoelens van warmte, comfort, rust en ontspanning op. Warmte en comfort word uitgedrukt in donkerpaarse en zachte roze kleuren. Terwijl lichtere en zachtere kleuren, zoals pastelblauw de rustige en ontspannen kant van het kleurenspectrum representeert. Karhu zou Karhu niet zijn als er ook geen sterke kleurdetails zouden zijn, zoals blauw of magenta.

Op vrijdag 4 september 2020 wordt het ‘Colour of Mood’ pack van Karhu gelanceerd bij geselecteerde retailers wereldwijd. Ben jij benieuwd naar de sneakers? Scroll dan naar beneden om foto’s te bekijken van alle drie de modellen. Check onze Releasekalender voor meer informatie.


Karhu Synchron Classic Colour of Mood 'Jazzy'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Colour of Mood

Karhu Fusion 2.0 Colour of Mood 'Lily White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Colour of Mood

Karhu Legacy 96 Colour of Mood 'Crushed Violets'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Colour of Mood