Skip to content
Upcoming

Karhu brengt binnenkort het Colour of Mood Pack Part 3 uit

2 november 2020 19:15
Karhu brengt binnenkort het Colour of Mood Pack Part 3 uit

Karhu is de laatste tijd lekker bezig en brengt op vrijdag 6 november part 3 uit van het Colour of Mood Pack. In dit pack zitten de Karhu Fusion 2.0 en de Karhu Aria. Beide colorways zijn perfect voor het regenachtige herfst weer.

Karhu bestaat al sinds 1916 maar ging toen onder de naam Ab Sport Artiklar. Vier jaar laten veranderden ze hun naam in Karhu, wat beer betekent in het Fins. Karhu heeft producten geleverd zoals speren, hockey sticks en hardloopschoenen. In de jaren 60 bracht Karhu voor het eerst hun nylon sneakers uit met daarin Air technologie. Karhu is de laatste tijd enorm populair aan het worden en zien we de sneaker overal in het straatbeeld.

Karhu Fusion 2.0 Colour of Mood

Zoals altijd zijn de sneakers gemaakt van premium materialen. De Fusion 2.0 heeft een kleurencombinatie van bordeaux rood, roze en bruin. De basis van de sneaker is gemaakt van mesh, terwijl de rest van de sneaker gemaakt is van suède. Blauwe hints zijn geplaatst in de sock liner, heel tab en lace holders. Onder het bovenwerk zit een mintgroene zool om het af te sluiten.

Karhu Fusion 2.0 Colour of Mood 'Misty Rose'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
 Karhu Colour of Mood
 Karhu Colour of Mood

Karhu Aria Colour of Mood

De Ari heeft een bovenwerk vooral gemaakt van suède. De voorvoet van de sneaker heeft een donkerroze kleur, de midfoot blauw en wit en de hiel heeft een bruine kleur. Het gebied rondom de enkel is gemaakt van mesh en heeft een witte kleur. De Karhu branding is te zien op de midfoot en tong. Onder het bovenwerk zit een mintgroene midsole gecombineerd met een groene outsole.

Karhu Aria Colour of Mood 'Crushed Violet'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
 Karhu Colour of Mood
 Karhu Colour of Mood
Images by Karhu

Het Karhu Colour of Mood Pack Part 3 komt uit op vrijdag 6 november bij verschillende retailers. Houd de Sneakerjagers releasekalender en onze socials in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.