Skip to content
Upcoming

Drie nieuwe Karhu Aria colorways op 7 september

5 september 2019 13:30
Drie nieuwe Karhu Aria colorways op 7 september

Op 7 september worden er drie nieuwe colorways gereleased van de Karhu Aria 95 uit hun ‘Legend Pack’. Karhu zal een grijze, een beige/zwarte en een paars/zwarte variant uitbrengen.

Karhu is een Fins sportswear merk opgericht in 1916. Het merk staat bekend om hun legendarische Finse hardloopschoenen waarmee Olympische medailles zijn gewonnen. Het woord ‘karhu’ betekent in het Fins beer. Deze beer is dan ook terug te vinden in hun logo. In 1987 is er een steunpunt technologie ontwikkeld die sindsdien geperfectioneerd is om zo een hardloopschoen te kunnen maken van nog betere kwaliteit. Op deze manier heeft Karhu een internationale reputatie opgebouwd voor het maken van hoogwaardige hardloopschoenen. Het ‘M’-symbool dat vaak terug te vinden is in de designs van Karhu staat voor het Finse woord ‘Mestari’ wat betekent kampioen.

Karhu Aria | Details

Dat Karhu goede hardloopschoenen maakt betekent niet dat zij geen mooie sneakers maken voor dagelijks gebruik. De release van deze drie colorways is een duidelijk voorbeeld van hoe design en functionaliteit perfect samen gaan. Alle drie de colorways beginnen met witte zool met daarin het relief van een ‘M’. De ‘Liberty’ colorway heeft taupe/grijs getinte hiel, een paarse midfoot en een zwarte toe box. Daarnaast heeft de ‘Taos Taupe’ colorway een zwarte hiel en toe box en een taupe midfoot. In contrast met de eerste twee colorways heeft de ‘Smoked Pearl’ variant minder verschillende kleuren. De schoen is bijna helemaal grijs met wat accenten en het ‘M’ logo op de midfoot na. Alle drie de sneakers hebben een subtiele Karhu branding op de hiel en de welbekende ‘M’ vorm op de midfoot.

Vanaf 7 september kan je de sneakers voor een prijs van €130,- aanschaffen. Neem een kijkje in onze Releasekalender voor meer informatie over deze aankomende Karhu Aria release.


Karhu Aria 'Liberty'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 'Liberty'

Karhu Aria 'Taos Taupe'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 'Taos Taupe'

Karhu Aria 'Smoked Pearl'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 95 'Smoked Pearl'