Skip to content
Upcoming

Kanye West brengt een foto naar buiten van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Zyon’

2 maart 2020 11:45
Kanye West brengt een foto naar buiten van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Zyon’

Dit weekend is er een foto van de nieuwste Yeezy BOOST 350 V2 naar buiten gekomen. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Zyon’. We weten inmiddels allemaal dat Kanye niet stil zit en dat heeft hij weer laten zien. De sneaker wordt verwacht in de zomer, helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend.

Kanye West x adidas

Kanye West is een legende, de beroemdheid is niet vies van hard werken. Hij is namelijk producer, rapper, songwriter, ondernemer én mode-ontwerper. Daarnaast is hij nog vader van drie prachtige kinderen, samen met Kim Kardashian. In 2015 ging Kanye samenwerken met adidas, ze ontwierpen samen drie verschillende Yeezy sneaker modellen. De Yeezy BOOST 350, de Yeezy BOOST 750 en de Yeezy BOOST 950. Daarnaast hebben ze ook een gehele kledinglijn gedropt. Ondertussen zijn er al veel meer modellen gedropt en komen er nog wekelijks nieuwe colorways uit op verschillende modellen.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Zyon’ | Closer Look

De sneaker is zoals je kan zien op de foto, weer echt een topper. Hij heeft wat warmere tinten gekregen, wat aardetinten en grijswaarden. Ook is de sock weer aanwezig, de sockliner hiervan heeft een donkergrijze kleur. De upper en zool zijn zoals we gewend zijn, wat ruiger. Het bovenwerk heeft wel wat weg van de vorige sneaker die Kanye heeft uitgebracht, de ‘Yeshaya’. De basis is wel bekend, het Primeknit draadinvoer zie je in het nieuwste model weer terug. Je ziet hierin vooral de witte en lichtere grijstinten terugkomen. De modderige bruine kleur is er subtiel over heen geweven. Deze is op een interessante manier verspreid.

Er is helaas nog geen releasedatum bekend, wel is gezegd dat de nieuwe colorway rond de zomer zal droppen. Houd daarom onze Releasekalender in de gaten. Niet alleen voor de toffe Yeezy’s, maar voor nog veel meer sneakers. Ook kan je informatie in de blogs vinden die op onze site staan. Check hieronder de foto die naar buiten is gekomen van de ‘Zyon’ colorway.


Yeezy boost 350 v2