Skip to content
Upcoming

Kanye West released Yeezy Boost 350 V2 ´´Triple White´´ Lookbook

20 september 2018 11:09
Kanye West released Yeezy Boost 350 V2 ´´Triple White´´ Lookbook

Morgen, vrijdag 21 september 2018, wordt de ´´Triple White´´ adidas yeezy Boost 350 released en wij kunnen niet wachten! Maar eerst heeft Kanye West via zijn social media kanalen met trots zijn lookbook voor zijn nieuwe yeezy collectie gedeeld. De lookbook is geschoten door fotograaf Rita Minissi.

De lookbook is getiteld met de hashtag #wegotlove. Op de beelden kun je verschillende mannelijke en vrouwelijke modellen zien, gekleed in de nieuwe aankomende adidas Yeezy sneakers, tonal tam-beige bodysuits, shirts en shots. Het kleurenpallet dat Kanye koos voor zijn collectie zijn aarde tinten. Wat opvallend is bij dit lookbook is dat de modellen nooit recht in de camera kijken. Op de meeste foto´s staan de modellen zelfs met een gebogen rug. Hieronder kun je de lookbook foto´s bekijken om alvast een idee te krijgen wat Kanye voor ons in petto heeft. Bereid jezelf nog goed voor op vrijdag 21 september, want dan wordt de ´´Cream White´´ gereleased.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.