Skip to content
Newsfeed

Kanye West en adidas CEO Bjørn Gulden samen gespot

13 februari 2024 10:16
Kanye West en adidas CEO Bjørn Gulden samen gespot

Net wanneer je denkt dat het YEEZY verhaal dan echt afgesloten is, gebeurt er weer wat onverwachts. Na veel commotie in het afgelopen anderhalf jaar had adidas de lijn met de rapper Kanye West (Ye) verbroken. De overgebleven YEEZY’s zouden nog wel verkocht worden.

Echter, op 12 februari 2024 postte Ye een foto met de CEO van adidas, Bjørn Gulden, met de caption “make adidas great again” wat men doet afvragen of YEEZY dan toch terug zal keren.

YEEZY 2024

We zitten nog geen anderhalve maand in het jaar 2024, of we zijn alweer een Kanye West album rijker en is er mogelijk weer een YEEZY-contract opgesteld. Begin februari verschenen de verkoopcijfers in een persrelease geschreven door adidas’ CEO Bjørn Gulden. In het bericht schreef Gulden dat het merk ook in 2024 door zou gaan met het verkopen van de overgebleven YEEZY’s.

Vanaf Ye’s kant bleef het stil. De rapper was de afgelopen maand veel in het nieuws, mede door zijn recent gedropte album ‘Vultures’, samen met Ty Dolla Sign. Na zijn viraal-gaande commercial over de YEEZY pods, postte Ye op 12 februari 2024 een foto met oud-collega Gulden.

In de foto zien we Ye met zwarte Nike Air Force 1’s (hoe ironisch) naast de CEO van adidas. De caption las in eerste instantie “I just bumped into the CEO of adidas”. Later werd deze veranderd naar “make adidas great again”. Of dit zal leiden tot een hereniging van de twee namen, moet nog blijken.

Voor nu is het nog niet bekend wat Ye en Gulden van plan zijn en of we in de toekomst toch nieuwe YEEZY collecties kunnen verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Kanye West Bjorn Gulden
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date