Skip to content
Newsfeed

Kanye West debuteert eindelijk zijn langverwachte album Donda

20 juli 2021 11:33
Kanye West debuteert eindelijk zijn langverwachte album Donda

Op donderdag 22 juli 2021 debuteert Kanye West zijn nieuwe album ‘Donda’ in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta. Het is alweer zijn tiende release en mensen uit zijn cirkel hebben er veel over te zeggen.

Het nieuwe project heet DONDA. West vernoemde het album hiermee naar zijn moeder, Donda West, die in 2007 op 58-jarige leeftijd overleed. Op DONDA kun je samenwerkingen met Tyler The Creator, Lil Baby, Travis Scott en meer verwachten. Er zijn zelfs al beelden van Tyler en Kanye in de studio opgedoken. Hierop is een whiteboard te zien met wat de volledige tracklist zou kunnen zijn.

Donda tweets van bekende mensen

Justin Laboy en Kevin Durant hebben het album al beluisterd en Laboy liet via Twitter van zich horen. “Kanye speelde zijn nieuwe album voor mij & @KDTrey5 gisteravond in Vegas. Man luister! De productie is lichtjaren vooruit op zijn tijd en de bars klinken alsof hij blut en hongerig is om weer een contract te krijgen. Elke artiest die van plan is om binnenkort te droppen moet het gewoon uitstellen 😤 #Respectfully.” – (@JustinLaboy) July 18, 2021.

Een officiële release datum is helaas nog niet vastgesteld. Laboy gaf ons nog wel het gevoel dat het album deze week uitkomt. “Kanye West album is echt klaar. Als het deze week uitkomt, luisteren we waarschijnlijk een tijdje nergens anders meer naar… Laat me gaan genieten van alle huidige artiesten waar ik naar luister tot die tijd. God bless✌🏾 #Respectfully.”, maar Kanye blijft Kanye, dus wij weten het maar nooit.

Producer Teddy Walton deelde daarom via Twitter: “Blijf op de hoogte als er meer informatie over de DONDA-release naar buiten komt, want zoals we allemaal weten beslist alleen Kanye zelf wanneer het tijd is om nieuwe muziek uit te brengen. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot @kanyewest zijn album uitbrengt en ik ben blij om deel uit te maken van de geschiedenis.” – (@teddywalton) 19 juli 2021


Wij houden jullie dagelijks op de hoogte over het laatste nieuws via onze nieuwspagina en Twitter @sneakerjagers. Zodra er meer informatie is wat betreft de Donda release, horen jullie het meteen!

Kanye West Donda
kanye and tyler studio donda