Skip to content
Upcoming

KangaROOS eert de United Nations met de ‘Veteran Desert’

21 oktober 2020 19:31
KangaROOS eert de United Nations met de ‘Veteran Desert’

De United Nations worden geëerd doormiddel van de KangaROOS ‘Veteran Desert’. Deze release is een opvolger van de ‘Veteran’ colorway die vorig jaar uit kwam alleen komt de sneaker dit keer in een ‘Desert’ colorway.

KangaROOS is een Amerikaans merk dat bestaat sinds 1979. Het is dus nog een relatief nieuw merk. De architect en hardloopliefhebber Robbert ‘Bob’ Gamm heeft het merk opgericht en had het idee om sportschoenen te maken waar een klein ‘vakje’ in zat om bijvoorbeeld sleutels in op te bergen. Dit verklaard dus ook de naam KangaROOS. Al snel groeide het merk tot een van de 5 grootste sportmerken in de USA en werd het ook al erg populair in Europa. KangaROOS is steeds groter aan het worden en heeft vaak erg mooie samenwerkingen.

KangaROOS ‘Veteran Desert’ | 470V2-1170

Zoals altijd is deze KangaROOS sneaker ook weer handgemaakt in Münchweiler. De basis van de sneaker is gemaakt van katoen en heeft een bruine camo als decoratie gekregen. Over deze mesh base zitten suède overlays. Wat het meeste opvalt op de sneaker is de blauwe kleur. Deze blauwe kleur is te vinden op de veters, KangaROOS logo op de midfoot, outsole, sockliner en helm logo op de hiel. De insole heeft een mooie graphic met daarin de tekst “MAKE LOVE NOT WAR” in de vorm van een hart. Onder het bovenwerk zit een DYNACOIL dempingssysteem waardoor de sneaker jou dagelijks comfort bied.

De KangaROOS ‘Veteran Desert’ komt uit op zaterdag 24 oktober bij verschillende retails voor €250. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

KangaROOS Ultimate MiG 'Veteran 2'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
KangaROOS Veteran Desert
KangaROOS Veteran Desert
KangaROOS Veteran Desert
Images by KangaROOS