Skip to content
Upcoming

Kampeer vibes met deze nieuwe colorway van de Nike Air Monarch IV

12 juni 2018 12:14
Kampeer vibes met deze nieuwe colorway van de Nike Air Monarch IV

Tegenwoordig kan je niet meer online gaan zonder ook maar iets te zien van de Dad Shoe trend. Nike doet hier dan ook volop aan mee met bijvoorbeeld de M2K Tekno. Maar ook hebben ze al veel langer een model in de collectie die al bij deze trend hoort, namelijk de Nike Air Monarch. Daar is nu een nieuwe colorway van verschenen!

De nieuwe colorway wordt ook wel ‘Weekend Campout’ genoemd. Deze nieuwe Nike Air Monarch 4 heeft een Olive bovenwerk van leer. Met rode details op de tong, de pulltab aan de achterkant en op tussenzool. Ook de Chenille Swoosh die we eerder al zagen op de Air Force 1 en de Air Max 90 komt bij dit model terug! De veters van de schoenen hebben een streepjes print wat de uitstraling geeft van een typische wandelschoen. De tussenzool is wit en de outsole is een gumzool. Die twee dingen geven de schoen een ruigere uitstraling. Dat past natuurlijk helemaal bij het thema ‘Weekend Campout’.

Voor zover we weten is de schoen al gereleased in Amerika. Het is nog niet duidelijk of die ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Als dat wel zo is houden we je zeker op de hoogte via ons blog en via de releasekalender.


Nike Air Monarch IV

Verwachte prijs: €100,-
Stylecode: AV6676-300