Skip to content
Newsfeed

K-Swiss komt met nieuwe Match Rival

3 september 2021 16:00
K-Swiss komt met nieuwe Match Rival

De K-Swiss Match Rival is deze week uitgekomen. Het sportieve paar heeft voor zowel mannen, als vrouwen verschillende colorways. De sneaker is geïnspireerd door de tennissport uit de jaren tachtig en dit is duidelijk terug te zien in het silhouet van de sneaker.

K-Swiss als tennisschoen

K-Swiss staat met name bekend om de tennisschoenen die zij in het verleden gemaakt hebben en nog steeds verkopen. Het merk is in 1966 opgericht in Los Angeles door twee broers, Art en Ernie Brunner. Samen brachten zij de K-Swiss Classic op de markt, de eerste Amerikaanse tennisschoen die volledig van leer was gemaakt.

De K-Swiss Classic l Foto van K-Swiss

Dit witte sneaker was voor twintig jaren lang de enige sneaker dat de broers Brunner op de markt zetten. K-Swiss werd een grote speler in de tenniswereld en was sponsor van veel professionele tennissers. Tegenwoordig heeft K-Swiss een groter aanbod in kleren en sneakers. De nieuwe K-Swiss Match Rival is hier een goede aanvulling op.

K-Swiss Match Rival l

De K-Swiss Match Rival heeft zijn inspiratie gehaald uit de jaren tachtig. De retro look van de sneaker in combinatie met de iconische vijf strepen aan de zijkant, maakt deze sneaker een must voor iedere schoenenkast. De Match Rival doet denken aan de Gstaad van K-Swiss, maar heeft een net wat stoerdere uitstraling.

Er zijn vijf colorways van de Match Rival. De sneaker bestaat uit nylon wat de sneaker erg soepel maakt. De rubberen zool met SurgeLite EVA geeft de sneaker stevigheid en maakt het een geschikte schoen voor dagelijks gebruik.

De Match Rival is in de volgende kleuren verkrijgbaar: Wit, Zwart, Peach, Groen en Turquoise met Roze.

Foto van K-Swiss

De sneaker zal in september released worden. Houd onze releasekalender in de gaten en mis geen enkele sneaker release! Vergeet ook niet om ons te volgen op Instagram en Facebook.