Skip to content
Upcoming

Justin Timberlake geeft een sneakpeak van de Air Jordan 3 ‘Bio Beige’

28 juni 2018 18:52
Justin Timberlake geeft een sneakpeak van de Air Jordan 3 ‘Bio Beige’

In het begin van 2018 werd tijdens de Super Bowl de Air Jordan 3 ‘Tinker Hattfield’ voor het eerst aan het publiek getoond door Justin Timberlake tijdens zijn ‘halftime show’. Vanaf dat moment was de sneaker een instant hit en extreem gezocht. De maanden na zijn show werden sommige sneakers verkocht in pop-up shops tijdens zijn tour. Een aantal tonal colorways werden gezien als PE’s (Player exclusieves), een daarvan was de ‘Bio Beige’.

In het Instagram verhaal van Justin Timberlake zien we dat hij een nieuwe Air Jordan 3 ‘Tinker Hattfield’ unboxed. De colorway die we zien is de colorway die we volgende maand op de releasekalender hebben staan, namelijk de ‘Bio Beige.’

De sneaker  

Als we inzoomen op de unboxing van de ‘Bio Beige’ zien we een aantal mooie feitjes. Zo zien we als eerst een special box, een box waarvan de bovenkant een ‘in the woods’ thema heeft. De snelle look naar de sneakers geeft al direct weg dat het bovenwerk gemaakt is van een zacht suède materiaal.

Verder zien we dat er gebruik is gemaakt van een donker elephant effect op de mudguard en op de sidepannels. De heel heeft een donkere heelcap met hierop Jordan branding in het wit. Het is niet goed zichtbaar maar het ziet ernaar uit dat de air-unit gemaakt is van of bordeauxrood of een donkere bruine kleur. Overige panelen bij de heel en bij de eyelits zijn gemaakt van een geperforeerd lederen materiaal waarbij sommige eyelits ook nog eens in het geel uitgevoerd zijn.

Al met al een enorm strakke sneaker die perfect is voor het opkomende lekkere weer. De Air Jordan x Justin Timberlake ‘Bio Beige’ zal 9 juli uitkomen bij geselecteerde Nike retailers. Voor meer info en updates check je onze releasekalender!


Air Jordan 3 JTH NRG

Colorway: Bio Beige/Black-Bio Beige
Stylecode: AV6683-200
Releasedatum: 9 juli 2018
Prijs: €200,-