Skip to content
Upcoming

Just in – Nike Air Force 1 LV8 ‘Royal Blue’

30 maart 2021 13:41
Just in – Nike Air Force 1 LV8 ‘Royal Blue’

Voor het eerst uitgebracht in 1982 en nog altijd populair! De Nike Air Force 1 is al jaren favoriet. Het is dan ook niet gek, dat we nog steeds nieuwe colorway’s en variaties zien verschijnen. Opnieuw komt Nike met een clean paartje. De Air Force 1 LV8 ‘Royal Blue’ is vanaf nu te bemachtigen!

De Air Force 1 is ondertussen uitgegroeid tot meer dan een basketbalschoen. De sneakers hebben al verschillende trends doorstaan, maar hebben altijd de sportieve stijl weten te behouden. Zo kennen we ondertussen een Pixel variant, maar is er ook een Shadow, Sage, React en LV8.

Nike Air Force 1 LV8 ‘Royal Blue’ | DJ6887-100

Zoals we vaak zien bij de Air Force 1, heeft hij ook dit keer een clean, witte basis. Het witte leer op het bovenwerk is gemaakt met een kiezelpatroon. Op de teen wordt het leer vervangen door wit suede. De uitgesneden Swoosh heeft dit keer de kleur ‘Royal Blue’ gekregen en beschikt over een glow-in-the-dark effect. Ook een tof detail, is de Mini-swoosh op de voorkant van de sneaker in het rood. Het blauwe van de Swoosh komt nog een keer terug als detail op de witte zool en label op de hiel.

Air Force 1 LV8 'Royal Blue'
Air Force 1 LV8 'Royal Blue'

De Air Force 1 LV8 ‘Royal Blue’ is vandaag, 30 maart 2021, gedropt bij Nike. De herensneaker is te scoren voor €110. Meer foto’s van het paartje zijn te bekijken onderaan deze blog. Door het witte bovenwerk is de sneaker perfect voor de zomertijd en de perfecte basis voor je outfit!

Nike Air Force 1 LV8 'Midnight Navy Swoosh'

DJ6887-100 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 LV8 'Royal Blue'
Air Force 1 LV8 'Royal Blue'

Happy Sneaker Days 2021

De komende 10 dagen is het Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers. Van dinsdag 30 maart tot en met woensdag 7 april gaan wij, voor jou, opzoek naar de beste steals & deals. Houd onze website en socials in de gaten, zo mis je geen releases, restocks en deals! Volg ons op Instagram voor extra sneaker content!