Skip to content
Upcoming

Just In! De Nike Air Max 90 ‘Aurora Volt’

4 juni 2020 16:32
Just In! De Nike Air Max 90 ‘Aurora Volt’

Nike heeft vandaag de Air Max 90 in een ‘Aurora Volt’ colorway gedropt. Zachte pastel kleuren op een heerlijk stoer model, en dit keer exclusief voor Nike members! De sneaker blijft trouw aan zijn OG roots, zoals het merk zelf al zegt. Natuurlijk met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. Inmiddels is het paar al verkrijgbaar bij Nike, dus wees er snel bij! Want ze gaan hard.

Nike Air Max 90 ‘Aurora Volt’ | CZ0366-100

De Nike Air Max 90 heeft dit keer een verassende make over gekregen. De sneaker uit 1990 is inmiddels niet meer weg te denken, het paar maakte voor het eerst zijn debuut in een strakke colorway genaamd ‘Infrared’, ook wel bekend als Hyvent Orange. Het paar werd ontworpen door Tinker Hatfield en begon als een hardloopschoen. Al snel werd de sneaker opgemerkt door het publiek en werden ze ook gedragen buiten het veld. Nu hebben ze behoorlijk wat colorways mogen meemaken en is die nu vertoond in pastelkleuren. Met op elk labeltje een andere zachte kleur. Perfect voor de zomer.

De frisse seizoen kleuren zorgen voor een moderne look en de Max Air demping zorgt voor comfort. Vertelt Nike trots. De Nike Air Max 90 is een bekend model in de Nike geschiedenis en je wilt het paar voor geen goud missen. Iedereen heeft wel een paar in de kast, en anders zou daar snel verandering in mogen komen.

Release info

Eindelijk is die er! De heerlijke Air Max 90 Aurora Volt. Vandaag op 4 juni 2020 kwamen ze uit om 09:00 uur. Ze zijn verkrijgbaar bij Nike vanaf 140,- euro. Wees er snel bij, want de eerste maten gaan al hard! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 90

CZ0366-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike