Skip to content
Upcoming

Just Dropped: De Nike Air Max 95 Melon Tint is nu verkrijgbaar

17 juli 2020 19:14
Just Dropped: De Nike Air Max 95 Melon Tint is nu verkrijgbaar

Een tijdje geleden kwam het nieuws al naar buiten dat deze prachtige colorway van de Nike Air Max 95 zou releasen. Met deze sneaker ben jij helemaal klaar voor de zomer! En nu is het dan eindelijk zo ver, de Nike Air Max 95 Melon Gradient is nu verkrijgbaar! Je kan dit paartje bemachtigen met onderstaande link!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat ook de Air Max 95 dit jaar in al heel wat colorways is verschenen. Het model gaat al mee sinds 1995, dit was de eerste sneaker die zowel een Air Unit in de achterkant en de voorkant beschikt. Dit zorgt uiteraard voor ultiem comfort en het is ook nog eens een super gave sneaker!

Nike Air Max 95 ‘Melon Tint’ | CZ5659-600

De Air Max 95 heeft dit jaar een jubileum, want de sneaker gaat al 25 jaar mee! Het bovenwerk van de sneaker beschikt zoals alle andere AM 95 modelllen over verschillende overlays. Net boven de witte midsole zien we de ‘Atomic Pink’, met daarboven de kleuren ‘Volt’ en ‘Melon Tint’. Deze kleuren zien we ook terug bij de details bij de veters. Daarbij zien we verder op het bovenwerk nog een groot deel mesh dat overigens ook op de tong te zien is.

De Nike Air Max 95 ‘Melon Tint’ is nu verkrijgbaar bij Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Voor dit paartje zal je €170,- neer moeten leggen. Gebruik de onderstaande link om naar alle retailers te gaan, en neem meteen een kijkje in de releasekalender. Zo hoef jij geen een release meer te missen!

Nike Air Max 95 'Melon Gradient'

CZ5659-600 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb