Skip to content
Upcoming

JUST DROPPED: De Nike Air Force 1 ‘Desert Berry’

30 juni 2020 14:29
JUST DROPPED: De Nike Air Force 1 ‘Desert Berry’

Iedereen heeft er onwaarschijnlijk wel een paartje van in zijn/haar kast, de Air Force 1. Dit is één van de meest geliefde en tijdloze modellen van Nike. De AF1 heeft er vanaf nu weer een geweldige nieuwe colorway bij, de Nike Air Force 1 ‘Desert Berry’. Lees snel verder waar je deze toffe colorway kan scoren!

De Air Force 1 is een van de meest bekende modellen van Nike en deze wordt dan ook vaak gebruikt voor verschillende samenwerking. De sneaker gaat al mee sinds 1982, het tijdloze model begon als basketbal schoen maar werd al snel bekend buiten het veld. En ondertussen kent deze sneaker al ongeteld veel colorways.

Nike Air Force 1 ‘Desert Berry’ | 315115-156

Deze super cleane colorway van de AF1 heeft details in zachte kleuren. Het lederen bovenwerk dat wit gekleurd is wordt afgewerkt met roze details op de tong van de sneaker en de hiel. Ook zijn op de tong en de hiel de Nike brandingen te zien. Verder heeft deze colorway een lichtgrijze Swoosh die de sneaker helemaal compleet maakt.

De Nike Air Force 1 ‘Desert Berry’ is nu verkrijgbaar via Nike en geselecteerde Nike-retailers. Deze is verkrijgbaar in maat 35.5 tot en met 44.5. Voor €100,- is dit paartje voor jou! Wees er snel bij want deze sneaker is erg geliefd en gaat erg hard. Om altijd op de hoogte te blijven kan je de releasekalender in de gaten houden en ons volgen op social media!


Nike Air Force 1 Low 'Desert Berry'

315115-156 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike