Newsfeed

Joshua Vides x New Balance 327 & 57/40 collab

3 november 2021 16:00
Joshua Vides x New Balance 327 & 57/40 collab

Kunstenaar Joshua Vides werkt voor het eerst samen met New Balance. In de nieuwe collab geven de twee namen de modellen 327 en 57/40 een make-over met als thema ‘Process’. De twee NB sneakers worden op 6 november 2021 gereleased.

Joshua Vides x New Balance collab

Artiest Joshua Vides staat bekend om zijn stripachtige tekeningen. In zijn kunstwerken gebruikt hij de kleuren wit en zwart. Deze kleuren komen ook terug in de New Balance collab. In het verleden heeft Vides ook al samengewerkt met Nike en Converse. Ook in deze paartjes was zijn persoonlijke stijl goed terug te zien en hadden een cartoonachtige look.

Het eerste paartje, is de New Balance 327. Dit model kleurt zwart en heeft witte spetters over het gehele design. In de collab staat het thema ‘Process’ centraal. Hierbij haalt Vides inspiratie uit de verschillende stappen in het ontwerpproces. De verfspetters op de 327 refereren hier ook naar.

Het N-logo op het middenpaneel heeft een zwarte kleur gekregen. Ook heeft het paartje een gumzool en kleurt de middenzool off-white. Dit geeft de sneaker een retro look.

De New Balance 57/40 deelt dezelfde kleuren. De upper is in dit paartje wit en heeft zwarte verfspetters rondom het gehele silhouet. Ook heeft het design de iconische dikke lijnen van Vides’ werken gekregen. Ook dit paartje heeft een gumzool en op het label op de tong is het logo van New Balance te zien.

Beide paartjes worden op 6 november 2021 gereleased op de site van Joshua Vides. Daarnaast komen Vides en New Balance ook met een aantal kledingstukken die goed aansluiten op de collab.

Joshua Vides x New Balance 327
Joshua Vides x New Balance 57/40
Joshua Vides x New Balance
Joshua Vides x New Balance
Joshua Vides x New Balance
Joshua Vides x New Balance 57/40
Joshua Vides x New Balance
The Turnover