Skip to content
Upcoming

Jordan’s WMNS New York Street-Style Capsule

26 augustus 2020 17:16
Jordan’s WMNS New York Street-Style Capsule

De Big Apple, ofwel New York, is dé inspiratiebron voor de nieuwe streetwear capsule van Jordan Brand. Dit is terug te zien in het kleurgebruik op alle items. De kleuren zijn namelijk geïnspireerd op de energie van de stad op ieder moment. Zo zien we verbluffende skyline tinten, maar ook inktzwarte nachtkleuren. Nieuwsgierig naar Jordan’s WMNS New York Street-Style Capsule? Lees dan vooral verder.

New York’s skyline kleuren

Je kent het vast wel, je zit ’s avonds buiten en ziet de lucht langzaam veranderen van kleur. Van de felle gele zon, naar zacht oranje om vervolgens van een roze gloed te kunnen genieten. Als we kijken naar een paar items uit de New York Street-Style Capsule is dit precies waar wij aan moeten denken. Jordan Brand heeft diverse items gecreëerd met een gradient effect van zacht roze naar wit. Zo is op de afbeeldingen hieronder een ruimvallend T-shirt te zien, evenals een windjack. Draag hieronder een bijpassende broek of legging en dan schitter jij net zoals die prachtige zonsondergang in de Big Apple.

Nachtelijke vibes in New York

Hoe mooi de zonsondergang ook kan zijn, zodra de zon volledig is verdwenen kan het toch behoorlijk donker worden in New York. Toch, door alle lichten ’s nachts in de stad, zal de hemel altijd deels verlicht zijn. Dit zie je perfect terugkomen op het windjack dat overloopt van zwart naar lichtgrijs. Ditzelfde effect is ook terug te vinden op het T-shirt. Om de look net wat donkerder en duister te maken, is er gekozen voor een zwarte utility broek. Wil je juist wat meer licht toevoegen aan je outfit? Kies dan voor de fleece hoodie in het wit.

Stijg de hoogte in

In jordan’s WMNS New York Stree-Style Capsule is ook een flight suit opgenomen. Dit pak is een ware eyecatcher en komt in twee verschillende kleuren, namelijk Navy Blue en wit. De ritsen over het gehele pak maken dit item zo bijzonder, maar ook de combinatie van de turtle nek en een mouwloos design zijn erg interessant. Trek er een paar heerlijke sneakers onder aan en jouw streetwear outfit is helemaal ready.

De Jordan Brand Capsule bestaat naast deze items ook nog uit een jurk, een top met lange mouwen en nog een short. Ben je dus nog benieuwd naar de andere items? Check dan nike.com voor de gehele WMNS collectie!