Skip to content
Upcoming

Jordan introduceert The Week Of The III’s

30 april 2018 11:08
Jordan introduceert The Week Of The III’s

De Air Jordan III, in 1988 zag dit ontwerp voor het eerst het licht. Sindsdien is deze sneaker uitgegroeid tot een van de meeste gewilde sneakers. Om zijn verjaardag te vieren komt Jordan nu met The Week Of The III’s.

Ruim 30 jaar geleden heeft Tinker Hatfield de Air Jordan III ontworpen, een iconische basketball schoen. Omdat dit te vieren heeft Jordan deze week uitgeroepen tot The Week Of The III’s. Een week met iedere dag een release, vanaf 30 april tot en met 4 mei released er iedere dag een AJ3.

De eerste release is op 30 april geweest, dit was de re-release van de Air Jordan III ‘Tinker’. Gebaseerd op de eerste schetsen die Tinker had gemaakt wat uiteindelijk de Air jordan 3 is geworden. Maar dan blijven er nog steeds 4 releases staan waarvan we niet weten welke het gaat worden. Er zijn de afgelopen tijd wel een aantal nieuwe Air Jordan III’s bekend gemaakt en er staan er ook nog wat op de planning. Wij hebben deze op een rij gezet en misschien zijn dit wel de Jordan’s die deze week uit gaan komen.


Air Jordan 3 ‘JTH’

Begin 2018 kwam Jordan met een samenwerking met Justin Timberlake. Dit was niet zomaar een collab, hij had gekozen voor het model zoals Tinker hem had getekend. Voor deze release werd de ‘White Cement’ colorway gebruikt, maar er waren nog meer samples. Al snel werd er over gepraat en geschreven dat de Air Jordan 3 JTH “Bio Beige” gereleased zou worden. Hij wordt nu pas in juli verwacht, maar wie weet wat er deze week gaat komen.

Colorway: Bio Beige/Bio Beige
Stylecode: AV6683-200


Air Jordan 3 ‘Katrina’

De Air Jordan 3 Katrina is geen nieuwe sneaker. In 2006 was er al een veiling geweest om geld in te zamelen voor de nasleep van de orkaan. Nu is er bevestigd dat de sneaker een grotere release gaat krijgen. Voorlopig staat de releasedatum op 12 mei, maar misschien krijgt die wel een pre-release deze week.

Colorway: White/Fire Red/Cement Grey
Stylecode: 136064-116


Air Jordan 3 ‘Pure White’

Een witte Air Jordan is altijd goed, veel cleaner worden ze niet. De laatste release is al een tijdje geleden. De AJ3 ‘Pure White’ heeft een volledige witte colorway en een doorzichtige outsole. Deze release staat nu gepland op 21 juli, maar we houden de SNKRS app goed in de gaten deze week.

Colorway: White/White-White
Stylecode: 136064-111


Air Jordan 3 ‘Flyknit’

Met de AJ3 ‘Tinker’ gaat Jordan terug naar het verleden, met de AJ3 Flyknit gaan ze juist met met de hedendaagse technologie. De sneaker is gemaakt van het gebreide materiaal dat Nike sinds 2012 gebruikt. De release stond eerst op 18 maart maar is des tijd verzet naar 18 augustus. Zal de sneaker nu toch een eerdere release krijgen?

Colorway: Black
Stylecode: AQ1005-001


Air Jordan 3 ‘Dunk Contest’

Eerder dit jaar is de AJ3 ‘Dunk Contest’ uitgekomen, een sneaker die een eerbetoon brengt aan de iconische Dunk Contest van 1988. De sneaker is al uitgekomen, maar zal deze sneaker nog een re-release krijgen deze week?

Colorway: Black
Stylecode: AQ1005-001