Skip to content
Upcoming

Jordan dropt de Centre Court uit Docu The Last Dance

10 juni 2020 09:11
Jordan dropt de Centre Court uit Docu The Last Dance

Misschien zijn deze nieuwe sneakers van het Jordan Brand je al wel opgevallen. Tenminste als je de nieuwe Netflix docu hebt gezien, The Last Dance. De documentaire neemt je mee terug in de tijd, toen de Chicago Bulls nog speelden met Michael Jordan. Hierin werden dus voor het eerst de Jordan Centre Court sneakers gezien tijdens het seizoen van 1997/98, aan de voeten van de legendarische basketballer. En nu beloven ze terug te komen! Dit heerlijke paar wil je echt niet missen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de geruchten gaan dat we ze kunnen verwachten tijdens de feestdagen! Dat wordt nog even wachten dus, maar lees snel verder voor alle informatie. Voor je het weet is het zo ver.

Jordan Centre Court

The Last Dance nam ons allemaal mee naar de hoogtepunten van de sterren van The Chicago Bulls in de jaren dat Michael Jordan nog meespeelde. Tijdens deze documentaire werd ook het seizoen van 1997-98 belicht. Hierin werd MJ gespot in de unreleased Jordan Centre Court. Het model is een low top model en heeft een geheel bovenwerk die is voorzien van leder. Hier bestaat de sneaker dan ook uit. Met een inscriptie in reliëf op de tongen en overlays op de hielen die de contouren van het vleugels logo nabootsen.

Release info

Een releasedatum van de heerlijke Jordan Centre Court is helaas nog niet vrijgegeven maar hopelijk zal die snel droppen. Wel weten we dat Nike samen met Jordan besloot om het heerlijke paar te releasen tijdens de feestdagen! Dat duurt nog wel even, maar voor je het weet is het zo ver. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date!

Images by: Py_Rates