Skip to content
Upcoming

Jordan brengt de originele Air Trainer 1 colorway op de Air Jordan 3 uit

11 september 2018 13:29
Jordan brengt de originele Air Trainer 1 colorway op de Air Jordan 3 uit

Binnenkort verschijnt de colorway van de originele Air Trainer 1 op de Air Jordan 3. En er zijn nu al foto’s van deze Air Jordan 3 ‘Chlorophyll’ opgedoken.

De Air Jordan 3 is sinds 1988 op de markt en is uitgegroeid tot een iconische sneaker. De Air Jordan 3 krijgt regelmatig nieuwe colorways maar ook komen er originele colorways uit. De aankomende colorway is die van de Air Trainer 1 ‘Chlorophyll’, die oorspronkelijk, je raad het al, op de originele Air Trainer 1 zat. Het is dan ook een grijs met groene colorway . De overlay van de sneaker komt in de grijze kleur. De groene kleur is terug te vinden in de details. De vetergaten, tong branding en de Jumpman op de hiel komen in de ‘Chlorophyll’ kleur. Wat ons betreft een meer dan geslaagde combinatie!

De eerste beelden van de sneaker zijn nu opgedoken via dasouthmemphian. Wanneer de sneaker uit zal gaan komen is nog niet bekend, maar de eerste berichten gaan over 13 oktober.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 3 ‘Chlorophyll’

Releasedatum: Verwacht 13.10.2018
Prijs: T.B.A.
Colorway: Black/White/Chlorophyll
Stylecode: T.B.A.

Images by dasouthmemphian