Skip to content
Upcoming

Jordan Brand komt met nieuwe Flight Utility designs

8 maart 2019 15:17
Jordan Brand komt met nieuwe Flight Utility designs

Na een exclusieve blik op de Jordan Apex-Utility, gaat Jordan Brand verder met de nieuwe modellen. En het is eindelijk zo ver. De aankomende silhouetten van Proto-Max 720, Proto-React en Apex React worden onthuld. De nieuwe serie modellen worden in een nieuw jasje gestoken van de Air Jordan 33. De releasedatum van deze nieuwe serie is op maandag 1 april 2019.

De nieuwe serie zal bestaan uit een paar verschillende modellen. De Jordan Apex React, de Proto Max 720, en de Proto React. Zoals de namen laten zien, zit de Proto-Max 720 bovenop een stevige 720-graden Air Max-unit. Bij de andere modellen is er gebruik gemaakt van het Nike React-dempingsysteem. “Off-court comfort staat voorop, dus het voordeel van Air Max 720 en React-demping is duidelijk.” zei VP of Design van het Jordan Brand (David Creech). Ze wilden de sneakers design esthetiek combineren met innovatieve details.

De Proto-Max 720 en Proto-React introduceren gloednieuwe silhouetten. De Apex React heeft ongeveer hetzelfde model als de Flyknit Air Jordan 1. Toch voegt dit model een paar nieuwe elementen toe, zoals een riempje op de hiel, een verhoogde tong en een nieuwe midsole. Benieuwd naar de resultaten van de gloednieuwe serie? Kijk dan snel hieronder!

De releasedatum van deze serie is op maandag 1 april 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


De Jordan Apex React


De Jordan Proto Max 720


Jordan Proto React

Images by Nike