Skip to content
Upcoming

Jordan Brand komt met een nieuw React model

11 maart 2020 19:30
Jordan Brand komt met een nieuw React model

Jordan Brand heeft nog niet een hele grote geschiedenis met de vrij recente React technologie. Maar daar begint langzamerhand verandering in te komen. Ook op andere modellen van Nike zagen we al de React techniek. Check bijvoorbeeld de Air Force 1 React. Ook zagen we eerder al een Air Jordan 1 model met de React technologie en nu is en een compleet nieuw model aangekondigd.

Dankzij Jordan Brand ambassadeur DJ Khaled kregen we de mogelijkheid om het nieuwe model als eerst te zien. Wat gelijk opvalt zijn de heerlijke subtiele kleuren die wat weg lijken te hebben van de ‘UNC’ colorway. Qua looks en materialen lijkt de Jordan React wat weg te hebben van de Jordan Proto Max-720. Echt zit er op dit nieuwe model niet een Air Max 720 Air Unit maar een heerlijk comfortabele React zool. Deze witte zool wordt beschermd door een cream outsole die net iets verder naar boven doorloopt dan normaal.

Het bovenwerk is gemaakt van ripstop en heeft voornamelijk de witte kleur. Dit witte bovenwerk word gebroken door subtiele licht blauwe details. Zo is het nummer “000 23” verspreid over het bovenwerk in deze licht blauwe kleur en zien we ook de Jordan Branding in deze kleur. Op de tong zien we namelijk het Jumpman logo en op de hak lijkt het erop dat het silhouet van het Jordan Wings logo wordt afgebeeld.

Er is nog geen release datum bekend van dit nieuwe Jordan React model. Check hieronder de foto’s en video voor de details. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Jordan React
Jordan React
Jordan React
Images by Edison Chen