Skip to content
Upcoming

Jordan Brand komt met de Flight Essentials collectie speciaal voor de dames

26 augustus 2020 12:21
Jordan Brand komt met de Flight Essentials collectie speciaal voor de dames

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven lijkt het erop dat de zomer toch echt aan haar einde komt. Weinig zonnestralen en steeds meer neerslag, de herfst is dus in zicht. Dit biedt echter de kans om jouw kledingkast weer eens te voorzien van nieuwe items! Nieuwsgierig wat Jordan’s WMNS Flight Essentials collectie allemaal te bieden heeft? Lees dan vooral verder en laat jezelf inspireren voor die nieuwe herfst look.

De FA20 collectie voor de dames is geïnspireerd op Jordan’s iconische kledinglijn uit de jaren 80, maar richt zich ook volledig op de toekomst. Met de items uit de Flight Essentials collectie loop jij er de hele dag stijlvol, maar vooral comfortabel bij dankzij de hoogwaardige stoffen die gebruikt zijn. Een unieke look wordt gecreëerd door middel van opvallende Jumpman graphics en interessante kleuraccenten.

Opvallen in all white

wil jij deze herfst rondlopen in een sportieve en casual look? Dan zal deze collectie bij jou vast en zeker in de smaak vallen. In de afbeeldingen hieronder is een clean white look te zien met een aantal leuke contrasten. Zo is het Jumpman logo diepzwart gekleurd waardoor dit extra in het oog springt dankzij de witte achtergrond. Om dit zwart net iets meer terug te laten komen is er gekozen om de sneakers te stylen met een paar zwarte sokken. Een leuk detail hierbij is de roze rand die hier overheen loopt. Als je deze roze kleur nog iets meer naar voren wil laten komen, kan je er altijd voor kiezen om het witte jack te vervangen voor een roze.

Een ware kleurexplosie

Zoals net al besproken kan je de all white look natuurlijk naar eigen hand zetten en nog wat kleur toevoegen. De volgende look is dan ook het complete tegenovergestelde en is voorzien van veel kleur. Het Jordan windbreaker suit is voorzien van verschillende vlakken in roze en paarse tinten. Om de look toch iets rustiger te krijgen is er gekozen voor een zwarte sport-bh met een wit Jumpman logo erop. Bij zo’n kleurrijke outfit horen natuurlijk ook opvallende sneakers. Deze Jordan Zoom ’92 | CK9184-105 maken de look helemaal af door dezelfde roze/paarse tinten en de opvallende gele kleur op de hak.

Stijlvol in black & white

Is volledig wit niet helemaal jouw ding, evenals vele kleuren? Kies er dan voor om zwart en wit te combineren. Met die twee tinten zit je namelijk altijd goed. De term black & white is al decennialang een begrip in de fashion industrie. Ook met de nieuwste Flight Essentials collectie kan jij zo’n look samenstellen. Pak een basic wit T-shirt, draag hier een zwarte broek of legging onder en maak de look af met sneakers in dezelfde kleuren. Dit is ook precies wat Jordan hieronder heeft gedaan. Om toch nog een interessant detail toe te voegen heeft Jordan Brand ervoor gekozen om het Jumpman logo op de borst te plaatsen en deze fel rood te kleuren. Vind je een T-shirt voor de herfst toch wat te koud? Gooi er dan gewoon een bijpassende hoodie overheen!

Deze drie looks waren slechts een greep uit alle items die de Jordan’s WMNS Flight Essentials collectie te bieden heeft. Benieuwd naar de rest? Neem dan vooral een kijkje op de website van Nike!