Skip to content
Where to Cop

Jordan Brand komt met diverse nieuwe collecties voor dames

28 juli 2020 16:32
Jordan Brand komt met diverse nieuwe collecties voor dames

In januari kwam Jordan Brand al met een collectie die speciaal voor de dames was, en dat zal nu opnieuw het geval zijn. Er zullen deze zomer nog verschillende collecties gedropt worden. Dit zijn: Jordan 23 Engineered, Women’s City Utility Collection, Women’s NYC Collection en Women’s Flight Essentials Collection. In deze nieuwe collecties ligt de nadruk op het creëren van veelzijdige kledingstukken.

Jordan Women’s City Utility Collection

Deze collectie bevat veel stijlvolle iconen die dienen als vrouwelijke functionaliteit. Zo zijn de ‘Flight Suit’ en de ‘Utility Pant’ echt praktische kledingstukken, dit houdt in dat ze gemakkelijk te dragen zijn. Maar dit zorgt er ook voor dat een goede styling mogelijk is. Verder in deze collectie zit de ‘Jordan Utility off-shoulder Jas’, de ‘Jordan Utility Fietsbroek’ en verschillende items met fleece maar die toch zorgen voor een elegante look. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Jordan.com.

Women’s Flight Essential Collectie

Deze collectie staat voor fit, flow en volume. Zo bestaat de collectie uit verschillende kledingstukken die makkelijk te dragen zijn. Dit zijn bijvoorbeeld sportbeha’s, trainingspakken en T-shirts. Deze collectie doet ons een beetje denken aan de jaren 80, die in een modern jasje is gehesen. Deze collectie zal verkrijgbaar zijn op 20 augustus.

Jordan 23 Engineered Collectie

Deze te gekke collectie is gericht op innovatieve technische details en materialen. Zo zijn er doorschijnende materialen en Air-materialen gebruikt. De Jordan 23 Engineered collectie is genderneutraal en is bedoeld voor de overgang van inspanning naar ontspanning. Deze collectie is nu verkrijgbaar bij Jordan.com.

Images by: Nike