Skip to content
Upcoming

Jordan 3 ‘Racer Blue’ heeft mogelijke release datum

13 november 2020 10:00
Jordan 3 ‘Racer Blue’ heeft mogelijke release datum

De Air Jordan 3 ‘Racer Blue’ wordt verwacht in juli 2021. Zoals we gewend zijn van de Jordan 3 zien we een cement print op de teen en hiel. Hoewel bij deze release de kleuren wat donkerder zijn dan normaal.

Een stukje geschiedenis van de Air Jordan 3. De sneaker werd ontworpen in 1988. Rond deze tijd stond basketballer Micheal Jordan op het punt Nike te verlaten. Gelukkig veranderde hij zijn gedachte door de komst van de Jordan 3. Deze sneaker was namelijk de eerste Jordan met een zichtbare Air bubbel in de zool. De sneaker released niet zonder zijn iconische cement print.

Dit jaar heeft de Nike Air Jordan 3 wat toffe releases gezien. Onderandere de ‘Varsity Royal’ en WMNS ‘Laser Orange’ waren erg populair.

Air Jordan 3 ‘Racer Blue’

Zoals we vaak zien op de Jordan 3, heeft de sneaker een rustig bovenwerk van getrommeld leer in het wit. De kleur ‘Racer Blue’ zien we op het geborduurde Jumpman logo, de veter oogjes, details rond de enkel en op de plastic midsole. Het cement printje, die we normaal grijs zien, is dit keer zwart gemaakt en is de zien op de hiel en voorkant van de sneaker. De print hebben we nog niet eerder zo donker gezien. Als laatste, zien we licht grijze accenten rond de veters, voering en op de outsole. Bekijk de Jordan 3 onder aan dit blog.

De verwachte release datum van de Air Jordan 3 ‘Racer Blue’ is 10 juli 2021. De sneaker zal uiteraard droppen bij Nike. Houd de sneaker releasekalender en onze blogs in de gaten! Zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content.

Air Jordan 3 'Racer Blue'