Skip to content
Upcoming

Jordan 1 Mid SE ‘Particle Beige’ dropt 1 februari

30 januari 2021 13:00
Jordan 1 Mid SE ‘Particle Beige’ dropt 1 februari

We beginnen de nieuwe maand goed. 1 februari dropt de Jordan 1 Mid SE ‘Particle Beige’. De verschillende bruine tinten zijn al een tijdje helemaal in. Deze Jordan 1 Mid vinden wij dan ook prachtig. Ondanks dat de Jordan 1 Mid minder geliefd is, zien we toch veel nieuwe colorways in de releasekalender staan.

Na het succes van de Jordan 1 High, die al sinds zijn release in 1985 wordt gedragen, dropte de Jordan 1 Mid voor het eerst in het jaar 2000. De sneaker is ongeveer 2,5 centimeter korting dan het High top versie. De pasvorm van de Jordan 1 Mid, is gemaakt voor meer comfort. Andere verschillen met de Jordan 1 High, is dat de Mid versie een ‘Jumpman’ logo heeft op de hiel en branding op de tong. De AJ1 Mid komt vaak in meer kleurrijke colorways en wisselt zijn materialen meer af. Ondanks alle creatie’s blijven de sneakerheads toch liever bij de High.

Toch kunnen we de release van de Jordan 1 Mid niet zomaar voorbij laten gaan, want ook dit model heeft veel fans. En terecht, ook dit keer zien we weer een toffe colorway klaar staan!

Air Jordan 1 Mid SE 'Particle Beige'

DD2224-200 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid SE ‘Particle Beige’

Verschillende bruine tinten en materialen wisselen elkaar af op het bovenwerk van de Jordan 1 Mid SE ‘Particle Beige’. De basis is gemaakt van leer en heeft een bronse kleur gekregen. Het leer lijkt wat te glimmen. De overlays hebben een licht beige kleur gekregen en is gemaakt van suede, voor een zachte look. Door het mosterd geel/bruine suede rond de enkel, wordt de sneaker weer wat stoerder gemaakt. Ook zien we zwart leer, op onder andere de Swoosh. De midsole heeft een witte kleur gekregen, net als de veters. Als laatste, heeft de outsole dezelfde licht bruine kleur als het bovenwerk.

We hoeven niet lang meer te wachten! De Jordan 1 Mid ‘Particle Beige’ is verkrijgbaar vanaf maandag, 1 februari, om 9:00 uur via Nike voor €130. Mis nooit meer een release, door onze releasekalender in de gaten te houden!

Air Jordan 1 Mid SE 'Particle Beige'
Air Jordan 1 Mid SE 'Particle Beige'
Air Jordan 1 Mid SE 'Particle Beige'