Skip to content
Upcoming

Jordan 1 Mid ruilt zijn leer in voor velvet

27 januari 2021 17:27
Jordan 1 Mid ruilt zijn leer in voor velvet

Het Franse fashionlabel Pigalle werkt opnieuw samen met Nike. Pigalle laat al jaren haar kunsten zien op de catwalk tijdens de Fashionweek. Voor FW21 runway heeft ontwerper Stéphane Ashpool een serie Air Jordan 1 Mids onthuld. Het leer van de Jordan 1 Mid is dit keer ingeruild voor een velvet bovenwerk. Vier colorways zijn onthuld voor op de catwalk. Of we ook een release gaan zien, moeten we nog even afwachten.

Zijn ontwerpen worden gedragen door onder andere: Drake en Rihanna. Al jaren gebruikt ontwerper Stéphane Ashpool de basketbalsport om buurten te verenigen. Verlaten plekken in wereldsteden worden omgetoverd in openlucht sport terreinen. De basketbalsport is dus erg belangrijk voor de ontwerper. In zijn nieuwe collectie gebruikt hij dan ook de Jordan 1, een basketbal sneaker. Vier velvet Jordan 1 Mid’s zijn te zien op de runway is een opvallende roze kleur, olijf groen, grijs en blauw. Deze kleuren lijken ook het kleurenpalet te zijn van Pigalle’s herfst/ winter 2021 collectie. Het in Parijs gevestigde merk heeft veel in petto voor de komende Fasion week!

Jordan 1 Mid x Pigalle ‘Velvet’

Of we de release echt gaan zien, weten we nog niet zeker. Maar het zou goed kunnen aangezien Pigalle al veel samenwerkingen achter de rug heeft, met onder andere Nike en Converse. De Jordan 1 Mid heeft in deze samenwerking een volledig velvet bovenwerk gekregen. Per colorway, is dat ook de gehele sneaker in één kleur gemaakt. De roze Jordan is het meest opvallend. Ook zien we een olijf groene, blauwe en grijze sneaker met een volledig velvet bovenwerk. De zool doet ook mee in een lichtere kleur dan het bovenwerk. Veters zijn af te wisselen in dezelfde kleur of in het wit. Foto’s van de Jordan 1 Mid x Pigalle ‘Velvet’ zijn hieronder te vinden!

Wanneer er meer bekend is over de release van de sneakers, vind je dit in de Sneakerjagers blogs en sneaker releasekalender. Ook zijn we te volgen op Instagram. Hier vind je extra sneaker content, nieuwtjes en release geruchten.

Jordan 1 Mid x Pigalle 'Velvet'
Jordan 1 Mid x Pigalle 'Velvet'
Jordan 1 Mid x Pigalle 'Velvet'
Jordan 1 Mid x Pigalle 'Velvet'