Skip to content
Upcoming

Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’ dropt binnenkort

13 april 2021 17:30
Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’ dropt binnenkort

Woensdag, 14 april, dropt de Air Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’. De opvolger van de Jordan 1 High heeft een nieuwe look met de OG kleuren. Het paartje heeft een stoere en nog altijd sportieve look. Lees hier alles over de release!

Anders dan de Jordan 1 High en Low, verscheen de Jordan 1 Mid pas in het jaar 2000. Waar Nike bij de Jordan 1 High zich nog vast hield aan de OG materialen, durven ze met de Mid variant wel wat meer te experimenteren. Zo zien we hier vaker de afwisseling van suède en leer, maar worden er ook gewaagde kleuren gebruikt. Ook dit keer heeft de Mid weer een nieuwe, frisse look gekregen door ‘Metallic Red’ toe te voegen.

Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’ | 554724-122

We zien dat er dit keer is gekozen om dichtbij de klassieke stijl van de AJ1 te blijven. Dit paartje heeft een witte basis van leer en heeft overlays in een zwarte kleur. Rond de enkel en Swoosh hebben de kleur ‘Metallic Red’ gekregen. Dit geeft een clean look en tof effect aan de sneaker. Ook details zoals het Jordan logo zijn deze kleur rood gemaakt, met het glimmende effect. Het paartje wordt helemaal afgemaakt met een witte midsole en rode outsole.

Jordan 1 Mid 'Metallic Red'
Jordan 1 Mid 'Metallic Red'
Asphaltgold

Air Jordan 1 Mid 'Metallic Red'

554724-122 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

De Air Jordan 1 Mid ‘Metallic Red’ dropt woensdag, 14 april 2021 om 09:00 uur voor €120. Het paartje is alleen verkrijgbaar voor Nike Members. Ben je nog geen Nike Member? Joing dan HIER de party! Het enige wat je hoeft te doen is een account aan maken.

Houd de sneaker releasekalender in de gaten! Zo mis je nooit meer een release. Extra geheugensteuntje nodig? Of op de hoogte worden gehouden van restocks? Download dan onze gratis Sneakerjagers app! Ook zijn we te volgen op Instagram, waar nog meer sneaker content te vinden is!

Jordan 1 Mid 'Metallic Red'