Skip to content
Newsfeed

Jonas Cozone print nu verkrijgbaar bij Sneakerjagers

26 maart 2022 13:00
Jonas Cozone print nu verkrijgbaar bij Sneakerjagers

De exclusieve Jonas Cozone print van de Celebrate the Icon campagne zijn nu in de Sneakerjagers webshop te verkrijgen. In de afgelopen week kon je kans maken op deze exclusieve prints via het spel in de Sneakerjagers app. Mocht je de print niet gewonnen hebben, kun je de print nu alsnog in de webshop scoren.

Tijdens de week voor Air Max Day kon je bij Sneakerjagers kans maken op de Jonas Cozone print. In samenwerking met Klekt en Cozone kon je via de Sneakerjagers app mee doen met het Celebrate the Icon spel. In dit spel moest je 15 iconische Nike Air Max 1 colorways raden om kans te maken op deze exclusieve print.

Cozone is een Belgische illustrator en staat bekend om zijn kleurrijke comics, allemaal gesïnpireerd op zijn passie voor Air Max 1. In zijn tekeningen zijn verschillende dieren te zien in Air Max sneakers. Deze dieren behoren tot zijn kenmerkende stijl. Met zijn tekeningen heeft hij al op verschillende edities van Sneakerness gestaan en is hij geen onbekende bij Air Max liefhebbers. Naast prints verkoopt Jonas ook t-shirts en magazines met zijn artwork.

Speciaal voor Air Max Day 2022 heeft Cozone een print gemaakt voor Sneakerjagers. Op deze print zien we wederom weer het Air Max model voorbij komen en is de titel van de campagne te zien. Mocht je de print gemist hebben, kun je hem nu ook op Air Max Day zelf in de Sneakerjagers webshop scoren.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date