Skip to content
Upcoming

Jonah Hill en adidas creëeren drie nieuwe colorways op de adidas Samba

13 november 2020 09:53
Jonah Hill en adidas creëeren drie nieuwe colorways op de adidas Samba

Jonah Hill en adidas creëeren drie nieuwe colorways op de adidas Samba. Het is niet de eerste keer dat zij een samenwerking aan gaan. Al meerdere keren hebben we prachtige creaties van adidas en de acteur Jonah Hill voorbij zien komen. Dit keer is het opnieuw raak en brengen ze maar liefst drie verschillende colorways uit! Jonah Hill is een acteur die groot fan is van adidas, dit is dus een te gekke kans om opnieuw drie colorways op de adidas Samba te mogen creëeren.

Jonah Hill X adidas Samba

De drie colorways die zijn gecreëerd met de samenwerking van Jonah Hill X adidas Samba hebben een prachtig bovenwerk dat in een kleur wordt gehouden. Voor de basis is er leer gebruikt en voor de overlays is er gebruik gemaakt van suède. Verder zien we op de heeltab de branding terug van Jonah Hill, en op de zijkant van de sneaker zien we dat de Samba branding is aangepast. Kortom een te gekke sneaker die verkrijgbaar zal zijn in het groen, rood en oranje.

Op zaterdag 14 november is het zover. Je kan dan vanaf 00:00 alle drie de colorways scoren bij adidas en geselecteerde adidas retailers. Er zal een prijskaartje aanhangen van €110,-. Hieronder vind je een volledige storelist en kan je de sneaker checken. Om geen een release meer te missen kan je ons volgen op Instagram en de releaseakalender goed in de gaten houden!

Jonah Hill x adidas Samba 'Green Night'

FW7458 · Prijs vanaf €243,-

Naar alle aanbieders
Jonah Hill adidas simba

Jonah Hill X adidas Samba 'Maroon'

FW7456 · Prijs vanaf €225,-

Naar alle aanbieders
Jonah Hill adidas simba
Jonah Hill adidas simba

Jonah Hill X adidas Samba 'Craft Ochre'

FX1471 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Jonah Hill adidas simba
Images by: adidas