Skip to content
Newsfeed

Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’

6 oktober 2022 21:30
Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’

Joe Freshgoods en New Balance slaan opnieuw de handen in een en komen met de ‘Performance Art’ collab. De samenwerking komt met drie colorways van het New Balance 993 silhouet. De Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’ collab is via verschillende raffles tussen 4 en 7 oktober 2022 exclusief in Chicago te verkrijgen. Wanneer de global release is, is nog onbekend.

Joe Freshgoods is geen onbekende bij New Balance en heeft in de afgelopen maanden al meerdere collabs uitgebracht. Denk hierbij aan het ‘Conversations Amongst Us’ pack en het ‘Inside Voices’ pack, dat met twee colorways kwam. Nu komen de twee namen met het ‘Performance Art’ pack. Dit pack komt met drie colorways van de New Balance 993.

De drie colorways komen in verschillende pasteltinten; de ‘Powder Pink’, ‘Sage’ en ‘Arctic Blue’. In de campagne van het pack komen verschillende Chicago-based artiesten voorbij. Zo zijn onder andere Rello, Des Money, Z-Money, Jaden Smith, Zach Lavine, Nick Colella, Storm Reid, Joey Purp, Mick Jenkins, Shani Crowe en Scottie Beam in de sneakers te zien.

Het Joe Freshgoods x New Balance 993 ‘Performance Art’ pack heeft een chique look. Alle drie de colorways combineren de materialen mesh, leer en suède in het bovenwerk. Op het middenpaneel verschijnt het N-logo en op de tong is ‘Made In USA’ gestikt. De drie colorways komen stuk voor stuk met een off-white middenzool. Ook de veters hebben een off-white kleur gekregen en geven de sneakers een retro look.

Drop

Evenals het ‘Inside Voices’ pack, hebben ook deze sneakers een unieke manier van releasen. Zo wordt het pack niet op een specifieke dag gereleased, maar kun je tussen de dagen 4 tot 7 oktober 2022 meedoen met verschillende raffles tussen 12:00 uur en 20:00 uur. Om mee te kunnen doen, moet men een boek of kunst item doneren bij Every Now & Then in Chicago. Dit initiatief steunt Community Goods.

Wanneer het New Balance 990 ‘Performance Art’ pack in de colorways ‘Powder Pink’, ‘Sage’ en ‘Arctic Blue’ in Nederland verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend. Van 4 tot en met 7 oktober 2022 is de sneaker alleen verkrijgbaar in de Chicago area en zal de global release hoogstwaarschijnlijk snel volgen.

Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date. Check hieronder de officiële beelden van de sneaker.

Joe Freshgoods x New Balance 993 “Performance Art”
Joe Freshgoods x New Balance 993 “Performance Art”
Joe Freshgoods x New Balance 993 “Performance Art”
Joe Freshgoods x New Balance 993 “Performance Art”
Joe Freshgoods x New Balance 993 “Performance Art”