Skip to content
Newsfeed

Joe Freshgoods komt opnieuw samen met New Balance

15 november 2023 11:05
Joe Freshgoods komt opnieuw samen met New Balance

Joe Freshgoods en New Balance slaan opnieuw de handen ineen. Recent deelde Freshgoods de eerste beelden van een opkomende samenwerking, gekleed zwart-wit. De collab komt met de New Balance 990v4. Het is nog niet bekend wanneer de collab dropt. Bekijk hier de eerste beelden.

Joe Freshgoods en New Balance zijn een gouden duo als het gaat om samenwerkingen. Het duo heeft in de afgelopen jaren al verschillende sneakers samen uitgebracht, waaronder het ‘Inside Voices’ pack uit 2022. Recent kwamen de twee met de New Balance 610 ‘Lil’ Swamps’ en nu zien we de eerste beelden van een 990v4 collab.

Opvallend aan de komende Joe Freshgoods collab, is de kleurenstelling. Freshgoods staat bekend om zijn gekleurde designs, zie zijn voorgaande samenwerkingen. De New Balance 990v4 verschijnt echter in een zwart-witte colorway, evenals de kleding in de getoonde beelden.

De eerste sneaker komt met een upper van wit mesh. Zwarte, leren overlays contrasteren mooi met het bovenwerk. Op het middenpaneel verschijnt het N-logo. Joe Freshgoods brandings ‘JFG’ verschijnen op de hiel. De tweede colorway gebruikt dezelfde kleuren, maar switcht deze om.

De Joe Freshgoods x New Balance 990v4 collab heeft nog geen releasedatum. Bekijk hieronder de eerste beelden. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Joe Freshgoods x New Balance 990v4
Joe Freshgoods x New Balance 990v4