Skip to content
Upcoming

De JJJJound x New Balance 992 dropt binnenkort globaal

10 augustus 2020 18:51
De JJJJound x New Balance 992 dropt binnenkort globaal

Eind juli dropte de samenwerking tussen JJJJound x New Balance 992 al via de website van JJJJound. Nu zal de sneaker ook nog droppen via verschillende retailers!

JJJJound werd in 2006 gelanceerd als een digitaal moodboard om terugkerende patronen in tijdloze designs te onderzoeken. Sinds de oprichting is JJJJound in het afgelopen decennium uitgegroeid die samenwerkt en via verschillende kanalen inspireert. Naast eigen projecten heeft JJJJound ook samengewerkt met vele kunstenaars en merken om de ontwerpesthetiek uit te breiden.

JJJJound x New Balance 992 | Details

Voor deze samenwerking is er gekozen voor het 992 model. De sneaker is op een typische Made In USA stijl verwerkt met varkensleer, mesh en enkele reflecterende details die op het bovenwerk zijn verwerkt. In totaal verschijnen er twee colorways, namelijk in een groene en een grijze colorway. De zool beschikt over een opmerkelijke, dubbele technologie. In de zool zit namelijk de ABOZRB en de ENCAP technologie verwerkt. Op de zijkanten is de kenmerkende New Balance branding te vinden, terwijl er op de hiel JJJJound branding te vinden is.

Op 20 augustus 2020 zal de samenwerking tussen de twee droppen via diverse retailers. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van beide sneakers.

JJJJound X New Balance 'M992JJ'

M992JJ · Prijs vanaf €687,-

Naar alle aanbieders
JJJJound x New Balance

JJJJound X New Balance 'M992J2'

M992J2 · Prijs vanaf €925,-

Naar alle aanbieders
JJJJound x New Balance