Skip to content
Newsfeed

JJJJound teased op Instagram een nieuwe Reebok collab

22 maart 2023 08:59
JJJJound teased op Instagram een nieuwe Reebok collab

Een nieuwe samenwerking tussen JJJJound en Reebok is geteased op Instagram. De ontwerpstudio is geen vreemde in de sneaker wereld. Van Bapesta tot New Balance, JJJJound heeft ermee samengewerkt. Nu is er naar buiten gekomen dat er een nieuwe collab met Reebok op de planning staat! De JJJJound X Reebok Club C ‘Olive’ kunnen we ergens in 2023 verwachten.

Het Reebok Club C model is een van de meest succesvolle silhouetten binnen Reebok. Wil je meer weten over dit model? Lees dan het volgende artikel: Een Reebok Club C 85 FAQ

De Canadese ontwerpstudio van Justin Saunders heeft eerder een samenwerking op het Reebok Club C model uitgevoerd. In 2021 kwam de Reebok Club C JJJJound White Beige uit. De nieuwe ‘Olive’ colorway heeft vele gelijkenissen met zijn voorganger echter wordt er in de opkomende versie gebruik gemaakt van olijfgroene kleur. De nieuwe kleur is erg bijzonder aangezien in eerdere collabs alleen de kleur wit en beige zijn gebruikt.

In de outsole en de suède lining van het model zie je de olive kleur terugkomen. De sneaker heeft een strak uiterlijk wat ervoor zorgt dat het met al je outfits te combineren is. Op de zijkant van de Club C, waar normaal gesproken Reebok branding te zien is, staat nu JJJJound.

De caption bij het Instagram bericht luidt als volgt ‘JJJJ REEBOK 23’, dit is waarschijnlijk een teken dat de collab in 2023 zal droppen. Blijf op de hoogte van de JJJJound X Reebok Club C ‘Olive’ met onze release kalender. Wil je up-to-date blijven over alles wat er gaande is in de sneaker wereld? Check dan regelmatig de Sneakerjagers news pagina.