Skip to content
Newsfeed

JJJJound komt opnieuw samen met New Balance

2 oktober 2023 17:17
JJJJound komt opnieuw samen met New Balance

Dat New Balance en JJJJound een gouden duo zijn, is in voorgaande samenwerkingen al gebleken. Het duo heeft al aan verschillende projecten samengewerkt. Nu zien we de eerste beelden van het 2002R model in een lichtblauwe colorway. De sneaker wordt in 2023 verwacht.

JJJJound is een design studio uit Montreal, Canada. Het initiatief werd in 2006 opgericht als een ‘digital moodboard’ en is uitgegroeid tot een welbekende naam in de sneaker scene. Het merk staat bekend om de strakke en tijdloze designs. Deze designs zijn in het verleden al verschenen in collabs met merken als ASICS, Reebok, BAPE en zelfs Crocs.

Nu toont het label nieuwe beelden van een opkomende collab met New Balance. De twee namen hebben in het verleden al samengewerkt aan silhouetten als de 991, 990v3, 990v4 en M992J2. Voor de volgende collab zien we het populaire New Balance 2002R silhouet in een lichtblauwe colorway verschijnen.

De JJJJound x New Balance 2002R heeft een strak design. Het bovenwerk is van grijsblauw mesh. Suède overlays geven de sneaker stevigheid en een chique uitstraling. Op het middenpaneel is het N-logo geplaatst. Het logo van JJJJound verschijnt op de tong. De zool wordt ondersteund door de NERGY-technologie.

Wanneer de JJJJound x New Balance 2002R heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker hoogstwaarschijnlijk eind 2023 verwachten. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

JJJJound x New Balance 2002R