Skip to content
Newsfeed

De JJJJound x adidas Samba dropt in november 2023

6 november 2023 13:53
De JJJJound x adidas Samba dropt in november 2023

JJJJound komt voor het eerst samen met adidas. De twee namen komen met twee colorways van de adidas Samba. De collab heeft nog geen releasedatum. Wel kunnen we de JJJJound x adidas Samba colorways in de maand november (2023) verwachten.

JJJJound is een Montreal-based design studio. Het merk begon als online moodboard en is sinds zijn oprichting in 2006 uitgegroeid tot een grote community met samenwerkingen met merken als New Balance, Asics en nu ook adidas. Voor de eerste samenwerking met het Duitse sportmerk krijgt de klassieke Samba een make-over.

De collab komt met twee colorways van de adidas Samba; de ‘Black’ en ‘Beige’. De ‘Black’ colorway kleurt, zoals de naam al doet vermoeden, zwart en heeft een leren bovenwerk. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen in het wit gezet. De ‘Black’ colorway komt met een bruine gumzool die de sneaker een retro twist geeft.

De tweede colorway, de ‘Beige’, heeft een upper van grof suède. Deze kleurt lichtbruin en heeft donkerbruine details op het middenpaneel en de hiel. Evenals de ‘Black’ colorway, heeft de ‘Beige’ ook een gumzool. Op de hiel is bij beide colorways het JJJJound logo gedrukt.

De JJJJound x adidas Samba ‘Black’ en ‘Beige’ hebben beide nog geen releasedatum. Wel kunnen we de sneakers in de maand november van 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en blijf up-to-date over de laatste releases.

JJJJound x adidas Samba
JJJJound x adidas Samba
JJJJound x adidas Samba