Skip to content
Newsfeed

JJJJound en Salomon komen voor het eerst samen

17 mei 2023 10:16
JJJJound en Salomon komen voor het eerst samen

JJJJound en Salomon slaan voor het eerst de handen ineen en komen in 2023 met een XT-Wings 2 collab. JJJJound kwam recent samen met merken als New Balance en ASICS. De opkomende samenwerking met Salomon komt dan ook niet geheel onverwachts uit de lucht vallen. De JJJJound x New Balance XT-Wings 2 heeft nog geen officiële releasedatum.

Montreal-based design bureau JJJJound is een welbekend merk bij sneakerliefhebbers. Wat startte als een online mood board in 2006, is uitgegroeid tot een design studio dat samenwerkingen met merken als New Balance, ASICS, Levi’s, BAPE, Reebok en velen meer op zijn naam heeft staan. Nu voegt Salomon zich toe aan het rijtje.

De minimalistische designs van JJJJound kennende, was het niet de vraag of ze zouden samenwerken met Salomon, maar wanneer. Voor de collab wordt het XT-Wings 2 silhouet gebruikt, een strak en modern uitziende sneaker. Ondanks dat er nog geen officiële beelden van de sneakers zijn getoond, zien we al enkele opvallende details op de sneaker.

De JJJJound x Salomon XT-Wings 2 sneaker komt in een witte colorway en combineert donkerblauwe en beige details. Het bovenwerk van de sneakers is van mesh en de dynamische overlays die over het model zijn geplaatst, zijn van synthetisch materiaal. JJJJound brandings verschijnen op de hiel.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates en mis deze release niet.

JJJJound x Salomon XT Wings 2