Skip to content
Watch

JJAQ komt met old school tunes en classics in een nieuwe SJ Radio

2 april 2021 18:00
JJAQ komt met old school tunes en classics in een nieuwe SJ Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings! This time JJAQ.

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Dit keer met een van onze favoriete DJ’s uit Rotterdam; JJAQ.

Verwacht in deze set tracks van Snoop Dogg, Blxst en DJ Quick. Een set vol old school tunes en classics. JJAQ is een echte Jack of all trades. Zo is hij in het dagelijks leven leraar Engels en stond hij model voor onder andere merken als Patta en Suzan Bijl. Ook is hij onderdeel van het collectief duitse collectief EINHUNDERT die over de hele wereld hun soundsystems neerzetten. Zij boden hem ook de mogelijkheid om sets te draaien bij MONO in Rotterdam en draaide hij op een NTS Radio & Adidas Originals event. Ook is hij regelmatig te vinden bij Operator Radio in zijn hometown Rotterdam.

JJAQ stond al eens op een zomerse editie van La Cassette bij Weelde in Rotterdam maar wij kunnen niet wachten om hem nog een keer te zien draaien bij onze favoriete spots in Utrecht. Op de achtergrond zijn beelden te zien van de nacht waarin wij zo graag opereren. 

JJAQ

Setlist:

Dub Style – Super Cat & Nicodemus

Night Die – Space Ghost

Twuneanunda – Dwele

Feels So Right – Larry June & DeJ Loaf

Cold Winter’s – Byron The Aquarius

Who Got Some Gangstas? – Snoop Dogg Feat. Tha Dogg Pound

Roger’s Groove – DJ Quick

Dogg Dogg World – Snoop Dogg Dogg

Forever Humble – Blxst

Deze set is ook te luisteren op je telefoon via Mixcloud.

Check het account van La Cassette voor alle voorgaande sets van je favoriete DJ’s.Vergeet JJAQ ook niet te checken op Instagram!