Skip to content
Upcoming

Jerry Lorenzo komt met een Air Fear of God ‘Triple Black’

3 maart 2020 19:14
Jerry Lorenzo komt met een Air Fear of God ‘Triple Black’

De Nike Air Fear of God is een van de meest unieke sneakers van de laatste jaren. Met het opvallende ontwerp en de unieke pasvorm behoord de Nike Air Fear of God tot een van de meest besproken sneakers. Ook dit jaar is dat geen uitzondering. Door onbekende redenen werd in februari de release van de Nike Air Fear of God ‘String’ nog uitgesteld. Maar ondanks dat staat er al een nieuwe colorway op het programma, namelijk de Nike Fear of God ‘Triple Black’.

De Amerikaanse designer Jerry Lorenzo heeft onlangs het lookbook van zijn nieuwe collectie naar buiten gebracht. Hierin stond naast de nieuwe Fear of God kleding collectie ook ene nieuwe colorway van de bekende Nike Air Fear of God 1. De sneakers was al eens eerder te zien en men verwachte toen dat de ‘Triple Black’ op 14 februari zou releasen. Dit is nooit tot werkelijkheid gekomen en de sneaker wordt nu verwacht in de zomer van 2020.

Zoals de colorway als zegt zal de sneaker compleet zwart zijn. Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een mix van mesh en luxe suede. Het luxe suede is vooral terug te vinden bij de toebox van de sneaker en het mesh bedekt de rest van het bovenwerk. Natuurlijk heeft de sneaker de bekende cage waarin de dikke zwarte veters bevestigd zitten. Dit prachtige bovenwerk staat op een mooie zwarte zool met alleen een transparante ‘Air Unit’.

Er is nog geen exacte release datum bekent van deze Nike Air Fear of God ‘Triple Black’. Wel verwacht men dat hij in de zomermaanden van 2020 zal releasen. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Fear of God 'Triple Black'
Fear of God 'Triple Black'
Fear of God 'Triple Black'