Skip to content
Newsfeed

Jeremy Scott x adidas Bones Campus 80’s 

11 februari 2023 11:51
Jeremy Scott x adidas Bones Campus 80’s 

Voor vele zijn de releases van Jeremy Scott x adidas ‘te veel’ en dit is volledig te begrijpen. Toch weet de designer elke keer weer de ogen te trekken met zijn samenwerkingen met adidas. Ditmaal brengt de Amerikaan in samenwerking met adidas de Jeremy Scott x adidas Bones Campus 80’s uit. De sneaker komt uit op 16 februari 2023 en behoord tot een lang lopende samenwerking tussen Jeremy Scott en adidas. 

De Campus 80’s komt niet in een maar twee verschillende colorways uit. De colorways die uitkomen zijn het zwart met witte accenten en een dierlijk versie van roze met zwarte zebra strepen. 

De basis van de schoen lijkt grotendeels op het originele design van de Campus schoen met een toevoeging rechtstreeks uit de prehistorie. De upper van de sneaker is belegd met botvormige accesoires en de tong is bedekt met nepbont. 

Jeremy Scott en adidas gaan al meer dan 20 jaar samen. De samenwerking dateert terug tot het jaar 2002. De Jeremy Scott x adidas Bones Campus 80’s komt uit op 16 februatri 2023 via de adidas website en geselecteerde retailers. 

Wat is jouw mening over de samenwerkingen tussen adidas en Jeremy Scott? Laat het ons wete via onze Instagram @Sneakerjagers. Wil je niks missen van het laatste sneakernews? Klinkt dan op de knop hieronder.Bones Campus
Bones Campus side
Bones Campus side
Bones Campus side side
Bones Campus Upper black
Bones Campus upper
Bones Campus backside
Bones Campus side back