Skip to content
Newsfeed

Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’ release

20 november 2023 11:40
Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’ release

Er staat ons een erg bijzondere collab te wachten. Jean Paul Gaultier, sacai en Nike bundelen hun krachten in de release van de LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’. De sneaker heeft een opvallende uitstraling en gebruikt verschillende kleuren. De collab dropt op 22 november 2023.

🎨 Colorway: ‘Green Gusto’
#️⃣ Style code: DR5209-300
📅 Releasedatum: 22 november 2023
💰 Prijs: € 250,-

De officiële beelden van de Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’ zijn opgedoken. Het Japanse streetwear merk sacai en Nike hebben in het verleden al eerder samengewerkt aan silhouetten als de Vaporwaffle, Cortez en Blazer. Nu sluit het Franse design merk Jean Paul Gaultier zich aan bij het duo.

In 2021 kwamen sacai, Nike en Jean Paul Gaultier ook al samen en brachten ze de Vaporwaffle in de colorway ‘Sesame Blue’ uit. In tegenstelling tot de opkomende samenwerking kwam deze sneaker met een hoge kraag. Ook kwamen sacai en Nike in 2019 met de LDVaporwaffle ‘Green Gusto’. Het lijkt erop dat dit exemplaar als inspiratiebron heeft gediend voor de opkomende collab.

De Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’ combineert de kleuren groen, rood, blauw en geel. Het woven bovenwerk geeft de sneaker een speelse twist. De opgesplitste zool is kenmerkend voor het LD Vaporwaffle silhouet.

De samenwerking komt ook met een wit-grijze colorway. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder. De Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LD Vaporwaffle Woven ‘Green Gusto’ dropt op 22 november 2023 exclusief bij Jean Paul Gaultier.

Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LDVaporwaffle Gusto Green
Jean Paul Gaultier x sacai x Nike LDVaporwaffle Gusto Green