Skip to content
Upcoming

Je kunt vanaf nu je eigen Nike Air Max 2090 customizen

7 april 2020 20:25
Je kunt vanaf nu je eigen Nike Air Max 2090 customizen

De Nike Air Max 2090 is het nieuwe model van Nike. De sneaker is sinds maart 2020 verkrijgbaar en is sindsdien al in meerdere colorways uitgebracht. Het is vanaf nu ook mogelijk om de Nike Air Max 2090 te customizen. Hoe leuk is het om je nieuwe Air Max 2090 helemaal naar je eigen smaak te maken?

Dit nieuwe Nike Air Max 2090 model heeft als hoofdrol de Air Max 90 in zijn design. Bij het design zijn een aantal details toegevoegd. De air-unit is bij de Air Max 2090 groter als bij de Air Max 90 en ook is de Swoosh bijgesneden in het Air Max 2090 model. Ook het klassieke heel-logo van de Air Max 90 is terug te vinden op deze nieuwe variant, alleen dan in een nieuw jasje. De sneaker is na zijn lancering al in meerdere colorways uitgebracht en je kunt zelfs nu je eigen kleurencombinatie samenstellen.

Nike Air Max 2090

Er zijn ontzettend veel opties en kleuren die je je sneaker kunt geven. Elk onderdeel van de sneaker kun je je eigen kleur geven. Er zijn dan ook verschillende kleuren beschikbaar. Wit, zwart, geel, rood, blauw, roze, lichtroze, noem maar op. Je kunt zelfs nog je eigen tekst toevoegen, om de schoen helemaal van jou te maken. Bekijk hier onder een paar van de voorbeelden die je zou kunnen maken!

De sneakers zijn vanaf nu te customizen op Nike.com. Voor €180,00,- staat jouw eigen customized sneaker al in je wardrobe. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Images by Nike