Skip to content
Newsfeed

De nieuwe Autry CLC is nu verkrijgbaar bij 43einhalb

11 juni 2023 16:20
De nieuwe Autry CLC is nu verkrijgbaar bij 43einhalb

Ken je het merk ‘Autry’ al? Zo niet, dan ben je hier aan het juiste adres, want we gaan je vertellen over het verhaal achter dit merk. En als je het merk al kent, dan zit je ook goed, want er zijn nieuwe modellen bij zoals de Autry CLC 43einhalb die we vandaag aan je willen presenteren.

Wie is Autry?

Het merk Autry Action Shoes, kortweg ‘Autry’, is hier in Europa nog relatief onbekend. Maar het merk heeft een lange en sterke geschiedenis: Autry is ontstaan uit het Autry Rubber Company, opgericht door Isaac Calvin Autry en later bekend als ‘Autry Industries Incorporated’. Het merk werd naar verluidt opgericht in 1982 in Dallas, Texas, maar registraties in het Amerikaanse merkenregister duiden op het jaar 1976.

Autry richtte zich vanaf het begin op sporten zoals basketbal, aerobics, hardlopen en tennis en bracht enkele succesvolle modellen op de markt. Met name de hardloop- en tennismodellen van Autry stonden bekend om hun innovatieve ontwerpen en technologieën. Het merk werd later bekendheid gegeven door grootschalige marketingcampagnes in lifestyle- en sporttijdschriften.

Nu komt Autry met een gloednieuw silhouet: de Autry CLC. De sneaker verschijnt in zes nieuwe colorways.

Maak kennis met de Autry CLC

De Autry CLC bevindt zich in balans tussen stedelijke en sportieve stijl en toch heeft de Autry CLC een tijdloos ontwerp. De sneaker is een WMNS-sneaker en heeft een hogere zool, wat de hele uitstraling iets steviger maakt.

Daarnaast heeft de low-top sneaker een bovenwerk van kalfsleer en suède accenten. De voering is gemaakt van lycra en katoen. Bekijk hieronder close-up beelden van de sneaker.

Beeld: 43einhalb

Je kunt zoals altijd hieronder meer foto’s vinden. De Autry CLC is nu verkrijgbaar in alle zes kleurstellingen bij 43einhalb. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!