Skip to content
Upcoming

JD Sports Must-have Nike Sneakers

28 april 2021 16:00
JD Sports Must-have Nike Sneakers

JD Sports is een grote sneaker en fashion retailer. Het merk komt oorspronkelijk uit de UK, maar is inmiddels verspreid over verschillende landen. JD verkoopt verschillende bekende sneakermerken zoals Nike. Daarnaast zijn er ook exlusieve JD producten te vinden. Om het zoeken tussen het enorm grote aanbod makkelijker te maken, hebben we vijf JD Sports Musthave Nike Sneakers voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder!

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Triple Black’

Een volledig zwarte sneaker is altijd goed. Zeker, wanneer het één van Nike’s meest klassieke en comfortabele modellen is: de Air Max 90. Het ‘Triple Black’ paartje zal een goede basis vormen onder elke outfit.

JD Sports Musthave Nike Sneakers
black sneaker

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Triple Black'

CN8490-003 · Nu voor €160,-

Bekijken bij JD Sports

Nike Air Max 270

De Nike Air Max 270 is een sportief model, dat er bijzonder uitziet door de zichtbare Air Bubble bij de hak. De zwarte upper vormt een opvallend contrast met de witte zool. Verder zijn er lichtblauwe details te vinden op de sneaker. Bijvoorbeeld op de kleine swooshes aan de zijkant, en het lipje bij de hiel.

JD Sports Musthave
JD Sports Musthave

Nike Air Max 270

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90

Deze Nike Air Max 90 lijkt erg op het eerste paar van dit blog, maar zoals je ziet bevat de sneaker kleine blauwe details. Zo zijn de Nike logo’s op de tong en hiel blauw gekleurd. Ook het woord ‘Air’ op de zijkant heeft deze kleur gekregen, net zoals de Air Bubble in de zool.

JD exclusive
air max 90

Nike Air Max 90 'Black Laser Blue'

DC4116-002 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low

De Nike Air Force 1 Low hebben vele sneakerdragers in hun kast liggen. Het model wordt gezien als de perfecte basis sneaker. De volledig witte variant is erg populair, maar dit paartje maakt de sneaker net iets unieker. De grijze details passen goed bij het model. Daarnaast is deze sneaker exclusief bij JD te verkrijgen!

air force 1
JD Sports Musthave

Nike VaporMax Evo

De Nike VaporMax Evo is een gewaagder paartje en ziet er dynamisch uit door de lijnen op de upper. De overlays hebben een glanzende finish waardoor er meer diepte ontstaat. Ook valt meteen de zool op, die volledig een Air Bubble is: je loopt met je gehele voet op lucht met deze sneaker.

JD Sports Musthave
vapormax evo
Images by JD Sports

Nike Vapormax Evo

CT2868-003 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Dit was onze selectie van de JD Sports Musthave Nike Sneakers. Je kunt de schoenen shoppen via de JD Sports website. Vond je deze blog nou leuk? Check dan onze Nieuwspagina voor het laatste sneakernieuws. Download ook de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan, hierdoor krijg je altijd een melding wanneer een nieuwe sneaker dropt!