Skip to content
Staff Picks

JD Sports komt met kortingscode op kleding items

16 november 2021 21:31
JD Sports komt met kortingscode op kleding items

JD Sports heeft een kortingscode op de alle kleding items. Vanaf vandaag kun je met de kortingscode 20JDSPORTS van 20% korting profiteren. De kortingscode loopt tot 19 november 2021 23:59 uur.

JD Sports Kortingscode

JD Sports heeft een ruim aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Merken als Nike, The North Face en adidas kunnen geshopt worden bij JD Sports. Neem snel een kijkje in het assortiment van JD en scoor jouw volgende trainingspak of winterjas.

adidas Originals 3-Stripes Hoodie Dames

Het eerste item uit dit rijtje, is de adidas Originals hoodie voor dames. De hoodie komt in een olijfgroene kleur en heeft de bekende adidas strepen op de mouwen. Ook het Trefoil logo is op de borst gedrukt, evenals op de rug van het item.

adidas Originals 3-Stripes Linear Overhead Hoodie Dames
adidas Originals 3-Stripes Linear Overhead Hoodie Dames

adidas Originals 3-Stripes Leggings bij JD Sports

Combineer de olijfgroene hoodie met deze bijpassende legging. De legging heeft net als de trui de drie adidas strepen aan de zijkant van het item. Ook is het logo bij de heup gedrukt. Combineer de twee items en kom comfortabel de dag door.

adidas Originals 3-Stripes Linear Leggings
adidas Originals 3-Stripes Linear Leggings

Nike Tech Fleece joggingbroek heren

De Tech Fleece joggingbroeken van Nike zijn een must voor iedere kledingkast. Dit item kleurt zwart en is gemaakt van Tech Fleece materiaal. Dit maakt de broek soepel en warm. Daarnaast is het item met zijn zwarte colorway geschikt voor iedere outfit.

Nike Tech Fleece joggingbroek
Nike Tech Fleece joggingbroek

The North Face Aconcagua Jacket

Dit zwarte jack van The North Face is een perfecte jas voor de komende winterdagen. Het jack is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports en heeft een geruit printje over het hele item. Op de borst is een rode rits te zien en is het logo van The North Face hiernaast gestikt. Het jack heeft een dubbele ritssluiting.

The North Face Aconcagua Jacket Heren
The North Face Aconcagua Jacket Heren

Nike Essential Oversized Fleece Hoodie

Een grijze hoodie is een essential. Deze fleece hoodie van Nike heeft een oversized fit en heeft het Nike logo op de borst. De trui heeft een capuchon dat te verstellen is met trekkoorden.

Nike Essential Oversized Fleece Hoodie JD Sports

Foundation Sweater Heren

De kleur bruin is weer helemaal hot dit seizoen. Ook Nike speelt hierop in en komt met de Foundation Sweater in de kleur bruin. De trui heeft het Nike logo op de borst en is gemaakt van katoen en polyester.

Nike Foundation Sweater Heren
Nike Foundation Sweater Heren

Good For Nothing Fortitude Fur Jack

Dit korte winterjack heeft een vrolijk kleurtje. De jas komt in een roze colorway en heeft een capuchon met een kraag van imitatiebont. Op de mouw is het logo van Good For Nothing gestikt en de capuchon is verstelbaar met trekkoortjes. Met dit opvallende winterjack ga jij niet alleen warm de winter door, het is ook nog eens een echte eyecatcher.

Good For Nothing Fortitude Fur Hooded Jacket JD Sports
Good For Nothing Fortitude Fur Hooded Jacket
Good For Nothing Fortitude Fur Hooded Jacket

adidas Originals Trainingsbroek Heren

Deze opvallende trainingsbroek heeft verschillende elementen op de zijkant. De grijze broek is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports. De broek is gemaakt van polystof en heeft geribde boorden. Ook zijn de iconische 3-stripes van adidas op de zijkanten gezet en is het item afgewerkt met het Trefoil logo.

adidas Originals ID96 Trainingsbroek
adidas Originals ID96 Trainingsbroek JD Sports

Juicy Couture Diamanten Velour Full Zip Hoodie

Deze verlour zip up hoodie is met zijn glimmende details een opvallend item. Juicy Couture staat bekend om zijn velour trainingspakken en dit item is een echte must. Op de rug staat Juicy Couture in diamanten gedrukt en op de voorjant is het JC logo te zien.

JUICY COUTURE Diamante Velour Full Zip Hoodie Dames JD Sports
JUICY COUTURE Diamante Velour Full Zip Hoodie Dames

The North Face Map Long Sleeve

Het laatste item uit dit rijtje, is deze longsleeve van The North Face. Het item kleurt lichtgrijs en heeft een map op de rug gedrukt. Ook is het logo van het merk op de rug en borst gedrukt. Dit item is ook af te rekenen met de JD Sports kortingscode.

The North Face Map Long Sleeve T-Shirt
The North Face Map Long Sleeve T-Shirt JD Sports

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks bij JD Sports. Wil je liever door de website van JD Sports scrollen? Klik dan op de knop hier beneden. Vergeet niet de kortingscode 20JDSPORTS toe te voegen bij het afrekenen en profiteer van 20% korting. De code loopt tot 19 november 2021 23:59 uur.