Skip to content
Watch

Jason Lemonth – The Turnover Episode 24

18 december 2021 15:45

Uiteraard is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van The Turnover. Vorige week hebben wij kunnen genieten van Hayzee, maar ook deze week heeft DJ Turne weer een geweldige gast uitgenodigd. Voor aflevering 24 heeft Turne, Jason Lemonth uitgenodigd op de set te verzorgen. Episode 24 is hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina.

Jason Lemonth

Jason Lemonth, die geboren en getogen is in Nijmegen, is niet weg te denk uit de scene. Jaren lang stond Jason bekend als DJ ODIN, afkomstig van de frase OD’ing, maar sinds een tijdje draait Jason onder zijn eigen naam. Dat Jason een gevestigde naam is in de de scene is niet gek als je kijk naar zijn trackrecond bij festivals en clubs. Zo stond hij bij YardBird, Chocolade en ging hij zelfs op tour met Encore door Japan en Indonesië.

Naast zijn dj-carrière is Jason sinds 2020 de Urban Curator bij het Online Radio Station – Open Source Radio in Nijmegen. Dit nieuwe platform is naast een radio station ook een plek waar gerenommeerde artiesten, creatieve makers, muziekliefhebbers en het talent van morgen een plek krijgen.

Tracklist aflevering 24

Mansur Brown – It’s My Time

Blue Lab Beats Feat. Tiana Major9 & Kofi Stone – Labels

Future Utopia & Ezra Collective Feat. Dave & Es Devlin – Children Of The Internet (Ezra Collective Remix)

Tall Black Guy Feat. Mr Tanqueray – Feel Involved in Love

Common & PJ – Imagine

Rae Khalil Feat. C.S. Armstrong

Pip Millett – Heavenly Mother

Sunni Colón – Provide

Dinner Party, Terrace Martin, Robert Glasper, 9th Wonder & Kamasi Washington Feat. Phoelix – Love You Bad

IAMNOBODI – When You Know It

Erykah Badu – Sometimes

Mary J. Blige – Be Happy

Devin Morrison Feat. Lakks Mable – Fairytale

H.E.R. – Fight For You

Marvin Gaye – Inner City Blues (Make Me Wanne Holler)

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.