Skip to content
Watch

Jason Lemonth (ODIN), Nimma’s Finest!

25 juni 2021 18:00
Jason Lemonth (ODIN), Nimma’s Finest!

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! Deze keer in samenwerking met de crew van La Cassette.

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Daarom dit keer een Jason Lemonth, Nimma’s Finest.

Geboren en getogen in Nijmegen is Jason Lemonth niet weg te denken uit de scene van deze prachtige stad. Jarenlang bekend als DJ ODIN, afkomstig van de frase OD’ing, iemand die veelte hoog in zijn energie zit, draait Jason sinds kort ook onder zijn eigen naam. Dit keer een stuk rustiger dan je hem misschien zou kennen. Jason heeft onder de naam ODIN namelijk een onwijs hoog trackrecord in de clubs/festival scene van Nederland. Plekken als YardBird, Chocolade en zelfs de tour met Encore door Japan en Indonesië.

Naast zijn dj-carrière is Jason sinds 2020 de Urban Curator bij het Online Radio Station – Open Source Radio in Nijmegen. Het nieuwe nationale platform voor gerenommeerde artiesten, creatieve makers, muziekliefhebbers en het talent van morgen. Als curator brengt hij nieuw en oud talent samen en laat hij het licht schijnen op nieuwe muziek. 

Naast het cureren brengt hij zelf in The Morning Show een vergelijkbare sound zoals bij ons te luisteren valt. Een mix van muziek uit het hart. 

Check de tracklist hieronder:

Reel People – Vibe

Lucky Daye Feat. Yebba – How Much Can A Heart Take

Potatohead People Feat. T3, Illa, J & Kapok – What It Feels Like

Jazmine Sullivan Feat. Anderson .Paak – Price Tags

IAMNOBODI, Nick Grant, VanJess & Freddie Gibbs – Heaven

Erykah Badu – Fall In Love (Your Funeral)

Discolor Blind – Black And Grey

Blue Lab Beats – Montara

Nate Smith – Sings of Life: Secret Agents of Weathering

Latanya Alberto – Hold On

H.E.R – Fights For You

Marvin Gaye – Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken elke vrijdag met jullie delen. Enjoy!