Skip to content
Upcoming

De Jaden Smith x New Balance Vision Racer komt eraan

14 juli 2020 15:42
De Jaden Smith x New Balance Vision Racer komt eraan

New Balance is de samenwerking aan gegaan met Jaden Smith om zo een nieuw silhouet naar buiten te brengen. Het nieuwe model gaat Vision Racer heten en is geheel vegan friendly. Het model combineert het klassieke van New Balance met de gedurfde, unieke en modieuze stijlen van Jaden.

Jaden Smith is een acteur en zanger uit Amerika. We kennen hem allemaal als de zoon van Will Smith, maar tegenwoordig wordt Jaden Smith meer gezien als zanger en Hip Hop artiest. Jaden begon zijn carrière in 2010, waar hij samen met Justin Bieber in het nummer “Never Say Never” zong. In 2017 bracht Jaden zijn eerste debuut album genaamd Syre uit, waar onder andere de nummers Fallen en Batman op stonden. Tot op de dag van vandaag heeft Jaden Smith rond de 6.000.000 luisteraars per maand op Spotify en heeft hij nummers gemaakt met onder andere Tyler The Creator, A$AP Rocky en Kid Cudi.

Jaden Smith x New Balance Vision Racer

De sneaker is een mix tussen Jaden zijn favoriete modellen namelijk de X-Racer en 1700. De Vision Racer mixed het klassieke van New Balance samen met de esthetic van Jaden Smith. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt in een combinatie van polyester en Leer. Het polyester dat is gebruikt op de sneaker is gemaakt van 30% tot 100% gerecycled materiaal. De sneaker wordt hierdoor enorm duurzaam. Een ‘Wavy Baby Blue’ colorway is gebruikt over de gehele sneaker met wat witte en zwarte details hier en daar. Het meest opvallende is de zool. Deze enorm dikke zool is opgedeeld in drie vlakken die alle drie met elkaar verbonden zijn. Ook deze zool is weer duurzaam. De zool is namelijk gemaakt van verschillende materialen zoals ricinusolie, gerecycled schuim, gerecycled rubber en resterend schuim van na de productie. De outsole van de sneaker is wat het hele model afmaakt. Op deze outsole staat namelijk in roze letters “VISION”.

De Jaden Smith x New Balance Vision Racer komt uit op vrijdag 24 juli bij New Balance voor €150,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Jaden Smith x New Balance Vision Racer
Jaden Smith x New Balance Vision Racer
Jaden Smith x New Balance Vision Racer